Νέο trailer για το «The Canyons»

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

Για το…ο,τι να ναι The Canyons, έχουμε αναφερθεί και παλαιότερα, καθώς πρόκειται για μία παραγωγή που έχει περάσει από σαράντα κύματα.  Μόνο λογικό ακούγεται αυτό, με τη φαεινή ιδέα των παραγωγών να επιλέξουν την αδιόρθωτη Λίντσεϊ Λόχαν στον πρωταγωνιστικό ρόλο και να την πλαισιώσουν με τον πορνοστάρ James…Deen!

Η ταινία του Paul Schrader(σεναριογράφος των εκπληκτικών, Οργισμένο Είδωλο και Ο Ταξιτζής)και του Μπρετ Ίστον Έλις(συγγραφέα του American Psycho και του Less Than Zero), που χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου μέσω Kickstarter, δεν κατάφερε να βρει θέση στα φεστιβάλ του Sundance και SXSW, αλλά τελικά βρήκε διανομέα και πλέον έχει και νέο trailer.

Θυμίζουμε πως η ταινία ασχολείται με τη «σκοτεινή» πλευρά του Χόλιγουντ, και συγκεκριμένα με ένα πάμπλουτο παραγωγό ταινιών, τον Κρίστιαν, που πιέζεται από τον πατέρα του ώστε να συνεχίζει να κάνει ταινίες και να διατηρήσει την καριέρα του. Η κοπέλα του, Τάρα, του κρύβει τη σχέση της με κάποιον ηθοποιό από το παρελθόν της. Ο Κρίστιαν γίνεται ολοένα και πιο απαιτητικός, καλώντας συνεχώς νέους ερωτικούς παρτενέρ για να τον συνοδεύσουν με την Τάρα στο πολυτελές σπίτι τους στο Μαλιμπού.

Σίγουρα η υπόθεση δε φαίνεται να βγάζει πολύ νόημα, παρ’όλα αυτά το νέο trailer δε μοιάζει τόσο κακό. Απολαύστε το.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*