Νέο βραβείο για την «Miss Violence» του Αλέξανδρου Αβρανά

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

miss-violenceΜετά τον θρίαμβο της ταινίας «Miss Violence» του Αλέξανδρου Αβρανά στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας, στο οποίο κέρδισε το βραβείο Σκηνοθεσίας και Α’ Ανδρικού για τον πρωταγωνιστή της Θέμη Πάνου, άλλη μια διάκριση ήρθε για την ελληνική ταινία που προκάλεσε αίσθηση χάρη στις ερμηνείες και το εξαιρετικό της σενάριο.

Αυτή τη φορά το «Miss Violence» κέρδισε στο Ρέκιαβικ της Ισλανδίας ένα ακόμη διεθνές βραβείο, και δη μια εκ των δυο τιμητικών διακρίσεων του κινηματογραφικού φεστιβάλ της πόλης.

Σύμφωνα με την κριτική επιτροπή η ταινία του Αλέξανδρου Αβρανά «διακρίνεται για την ωριμότητα και το ταλέντο του σκηνοθέτη στο να μιλήσει για ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα, καθώς και για τις εξαιρετικές ερμηνείες, βασισμένες σε ένα πολύ δυνατό σενάριο».

Η ταινία αναμένεται στις δικές μας αίθουσες από τις 21 Νοεμβρίου και όπως όλα δείχνουν, μάλλον θα συνεχίσει το σερί των καλών, φετινών, ελληνικών παραγωγών.

 

 

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ