Γνώρισε τις νέες αγαπημένες σου σειρές

...

Γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Μια μια οι τηλεοπτικές σειρές ρίχνουν αυλαία για φέτος, με άλλες να παίρνουν τη θέση τους για την καλοκαιρινή περίοδο. Η τηλεοπτική χρονιά φέτος δεν ήταν ιδιαίτερα πετυχημένη βέβαια, μιας και οι περισσότερες νέες σειρές που ξεκίνησαν δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ.

Με πολλές πετυχημένες σειρές να ολοκληρώνονται φέτος, όπως το Fringe, το Dexter και το Breaking Bad, η ανησυχία μας για το τηλεοπτικό μέλλον είναι δικαιολογημένη. Ήδη, μόλις τρία επεισόδια μείνανε για να ολοκληρωθεί για φέτος και το Game of Thrones. Πόσα χτυπήματα να αντέξoυμε πια κι εμείς οι άμοιροι couchpotatoes;

Μην απελπίζεσαι ακόμα όμως. Νέοι εθισμοί σε περιμένουν σύντομα και το CBS θα φροντίσει για ακόμη μια φορά να κλειστείς στο σπίτι με αγκαλιά το λαπτοπ σου και το utorrent να πιάνει φωτιά.

Το νέο πρόγραμμα που ανακοίνωσε το CBS δίνει μια γεύση μόνο από τις νέες σειρές και συγκεκριμένα πέντε από αυτές. Ανάμεσα τους θα δεις μεγάλα ονόματα, όπως ο Ρόμπιν Γουιλιαμς, η Τονι Κολετ, η Αννα Φαρις και η Σαρα Μισελ Γκελαρ, που αποδικνύουν πως η τηλεόραση είναι το νέο χοτ στέκι όσων ξέβρασε ο κινηματογράφος.

Πάρε μια γεύση παρακάτω.

HOSTAGES

Με αγαπημένη Τόνι Κολέτ και ελαφρά κρίπι Ντίλαν ΜακΝτερμοτ (American Horror Story), το “Hostages” φαίνεται να βαδίζει στα χνάρια του “The Following” και να υπόσχεται περιπέτεια και σασπενς.

 

INTELLIGENCE

Για εσένα που αναρωτιόσουν πού χάθηκε ο Σόγιερ από το Lost, look no more! Ο Τζος Χολογουεϊ έβαλε τσιπάκι στον εγκέφαλο και πλέον έχει ανεπτυγμένη “Intelligence” εκτός από κοιλιακούς.

 

MOM

Σας είχαμε ξαναμιλήσει για το Mom και το αναμένουμε σαν τρελοί μιας και οι δημιουργοι του “The Big Bang Theory” ξέρουν τη συνταγή του καλού σιτκομ. Λιγη Αννα Φαρις βέβαια, βοηθάει για να δέσει το γλυκό.

 

THE CRAZY ONES

Ο Ρομπιν Γουιλιαμς σε ένα παράλληλο σύμπαν είναι Ντον Ντρέιπερ στο πιο γελοίο κι έχει κόρη τη Σάρα Μισελ Γκέλαρ. Είναι να μη σου τύχει.

 

WE ARE MEN

Κι όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η αναμενομένη σαχλοπατάτα με κολλητούς “μπρος” που κάνουν βλακείες και κυνηγούν γκόμενες θα είναι αυτή που θα κοπεί πρώτη. “We Are Men” δηλώνουν και άρα δικαιολογούνται κάπως.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*