Δες γιατί ο νέος Μπορν δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απ’ τον παλιό…

...

Γράφει η Bάσω Γκαγκά

Από το πρώτο κιόλας τρέιλερ του “The Bourne Legacy” φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο νεοσύλλεκτος Μπορν έχει πατήσει πολύ καλά στο ρόλο του, με την απουσία του Ντέιμον να ενοχλεί ακόμα, αλλά να μη γίνεται και τόσο αισθητή. Το νέο κλιπάκι που κυκλοφορεί από χτες έρχεται για να πείσει ακόμα περισσότερο ότι όλα αυτά που μας πώρωσαν στην τριλογία που ολοκληρώθηκε θα τα ξαναβρούμε και με το παραπάνω.

Είναι απολύτως φυσικό οι προσδοκίες μας να έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, βλέποντας όμως ότι μαζί μ’ αυτές αυξήθηκαν και τα skills του Τζέρεμι Ρένερ, έχουμε πειστεί ότι αυτός ο χαρακτήρας ίσως και να χει αρκετά ακόμα να δώσει. Αυτή τη φορά η Universal επιλέγει να μας δείξει ένα ολοκληρωμένο απόσπασμα του διάσημου πράκτορα εν ώρα υπηρεσίας, ένα μονόλεπτο αλλά απολαυστικότατο ανθρωποκυνηγητό, βγαλμένο μέσα από την απλή καθημερινότητα του Άαρον Κρος (αν θα είναι τελικά αυτό το πραγματικό του όνομα).

Με την ημερομηνία κυκλοφορίας του στην Αμερική να είναι πλέον εξαιρετικά κοντά, αναμένουμε κάποια στιγμή και τη δική μας σειρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ