Νέο «The Cabin in the Woods» πόστερ

...

Η φημολογούμενη χρεοκοπία της αμερικάνικης εταιρίας κινηματογραφικών παραγωγών MGM φαίνεται πως έλαβε τέλος με αποτέλεσμα όσες ταινίες παρέμεναν χρόνια στο ράφι να βρίσκουν επιτέλους το δρόμο προς τη μεγάλη οθόνη.

Ένα από τα «θύματα» ήταν και η ταινία «The cabin in the woods» των Ντρου Γκόνταρντ και Τζος Γουίντον η οποία γυρίστηκε το 2009 και έκτοτε περιμένει υπομονετικά. Δεν ξέρουμε βέβαια το πόσο ζημίωσε ή αν τελικά ωφέλησε αυτή η αναμονή, για πολλούς και διάφορους λόγους. Ένας απ’ αυτούς είναι και ο πρωταγωνιστής Κρις Χέμσγουορθ (ο γνωστός μας Θορ) για τον οποίο η συγκεκριμένη ταινία αποτελεί ουσιαστικά τον πρώτο του μεγάλου μήκους ρόλο. Μετά την επιτυχία του Θορ και με τέσσερις ακόμα πρωταγωνιστικές συμμετοχές μέσα στο 2012 πιστεύω πως αυτή τη στιγμή το όνομά του αποτελεί το μεγαλύτερο διαφημιστικό ατού της παραγωγής. Χωρίς βέβαια να θέλουμε να υπονομεύσουμε τους δημιουργούς, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στην Αμερική και που επέλεξαν να τηρήσουν σιγή ιχθύος όλα αυτά τα χρόνια γύρω από το περιεχόμενο της ταινίας, πετυχαίνοντας το καλύτερο promotion. Δεν είναι τυχαίο το ότι η ταινία δεν έχει βγάλει καν τρέιλερ.

Το μόνο που ξέρουμε για την ιστορία είναι ότι μια παρέα πέντε νεαρών αποφασίζει να περάσει λίγες μέρες σε μια ξύλινη καλύβα βαθιά μέσα στο δάσος. Εκεί όμως, άσχημα πράγματα μπορεί να συμβούν…

Το κλασικό στόρι; Έτσι φαίνεται. Και πάλι οι δημιουργοί επιμένουν ότι νομίζουμε πως ξέρουμε περί τίνος πρόκειται. Θα δείξει… Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην ταινία συμμετέχει ένα εντυπωσιακό cast με ονόματα όπως αυτά των Ρίτσαρντ Τζένκινς, Μπράντλει Γουίντφορντ, Φραν Κραντζ και Τζέσε Γουίλιαμς.

Προς το παρόν έχουμε ένα καινούργιο πόστερ να απολαύσουμε και μια καινούργια ημερομηνία τυπωμένη πάνω για να περιμένουμε. Στην Ελλάδα βέβαια μπορεί να χρειαστεί να περιμένουμε λίγο παραπάνω…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ