Νέο Game of Thrones extended τρέιλερ και ολοκαίνουργα character posters!

...

Γράφει η Bάσω Γκαγκά

Διανύουμε έναν καθόλου τυχαίο μήνα… Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι συντελεστές του Game Of Thrones και αφού το τέλος του Μαρτίου σημαίνει την έναρξη του τρίτου κύκλου της σειράς, βάλθηκαν να μας σιγοψήνουν από την αρχή του μήνα, μέχρι τελικής πτώσης. Λίγες μέρες πριν είδαμε με αρκετή απληστία, το πρώτο μονόλεπτο τρέιλερ της καινούργιας σαιζόν. 25 μόλις δευτερόλεπτα προστέθηκαν στο ήδη λακωνικό βίντεο, είναι όμως αρκετά για να το βάλουμε να παίξει ξανά και ξανά, αναζητώντας τη συνέχεια οι έχοντες γνώση της ιστορίας ή αποκρυπτογραφώντας τα στοιχεία οι υπόλοιποι…

Τίποτα δεν αλλάζει εκ πρώτης όψεως. Οι Λάνιστερς όμως εδώ έχουν την τιμητική τους, ο Tyrion μας χαρίζει επιτέλους την πρώτη ατάκα, μια αρκούδα κάνει την εμφάνισή της, ο John Snow έχει έναν ενδιαφέρον διάλογο και η λέξη εκδίκηση στηρίζεται πιο λυρικά από ποτέ.

Ως δώρο για την υπομονή μας, το HBO μας χαρίζει μια ολοκαίνουργια σειρά από character posters, με τα κυριότερα πρόσωπα των αντικρουόμενων οίκων, σε “χειμωνιάτικες” αποχρώσεις… Enjoy!


Game Of Thrones Season 3 Trailer – Extended… από reelgr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ