Δες το νέο, international trailer του «Skyfall»

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

Έπειτα από το πρώτο teaser poster, το πρώτο teaser κλιπάκι, το πρωτότυπο tv spot της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου και το επίσημο πλέον trailer του 23ου Jame Bond, το διαφημιστικό του franchise συνεχίζει ακάθεκτο τη πορεία του, προκαλώντας όλο και μεγαλύτερη ανυπομονησία στους απανταχού-και μη-fans του Mr. 007, δεδομένου πως στη νέα ταινία του αγαπημένου, φλεγματικού πράκτορα, φαίνεται πως ο Sam Mendes έχει κάνει κάτι παραπάνω από καλή δουλειά.  Αν κρίνουμε μάλιστα από το νέο σποτάκι που έκανε τον γύρο του ιντερνετς, και την πληθωρική παρουσία του κακού, Javier Bardem, μάλλον μιλάμε για μια ταινία στην οποία δε θα ξέρεις που να πρωτοστήσεις τη ματιά σου.

Αν και το σποτ είναι τίγκα στην υπεραδρεναλίνη, με αεροπετάγματα, χλιδή, εκρήξεις και έναν ατσαλάκωτο Daniel Craig, εντούτοις μπορεί κανείς να εντοπίσει την high κλασάτη σκηνοθεσία του Mendes, η οποία ανάγει την κλασική, πρακτορική ιστορία σε κάτι διαφορετικό: μια καθαρόαιμη περιπέτεια με μέτρο.  Βέβαια, κάπου μέσα στο trailer, θα καταλάβεις και γιατί ο Bardem ανέλαβε τον ρόλο του κακού, με ξεπλυμένη, ξανθιά κουπ, κοντινό τύπου αποτυχημένο λίφτινγκ και προφορά εξωτική και λουλουδένια.

Όπως και να το κάνουμε, μοιάζει με κακό τον οποίο μάλλον, θα λατρέψουμε να μισούμε.  Ρίξε μια ματιά και θα καταλάβεις τι εννοούμε.


 

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*