Νέες εικόνες και βίντεο-featurette από την 3η σεζόν του «Game of Thrones»

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

Τον Δεκέμβρη σας είχαμε κάνει ένα update, αναφορικά με την επερχόμενη 3η σεζόν μιας, από τις πιο πολυαγαπημένες και πιο ακριβοθώρητες τηλεοπτικές παραγωγές ever, το «Game of Thrones».  Έτσι λοιπόν σας είχαμε παρουσιάσει μια πρώτη γεύση από το τι θα δείτε στην καινούρια (και κατά πολλούς καλύτερη, βάση και του υποθεσιακού περιεχομένου των αντίστοιχων βιβλίων) σεζόν της  μεσαιωνίζουσας σειράς, η οποία θα κάνει το δικό της νεοχρονικό ποδαρικό, στις 31 Μαρτίου.

Τώρα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε ένα ακόμα βιντεάκι, που φέρει τον τίτλο «An Invitation to Set» και όπως καταλαβαίνετε μας αφήνει να ρίξουμε μια χορταστική ματιά στα παρασκήνια του κόσμου των δράκων, των αιμοδιψών ανδρών και των δολοφονικά, σαγηνευτικών και δολοπλόκων γυναικών.

Απολαύστε λοιπόν παρακάτω το featurette, μαζί με μερικές νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα, και ετοιμαστείτε για ένα-όπως όλα δείχνουν-δυναμικό και εντυπωσιακό comeback, που δεν θα αφήσει κανέναν ανικανοποίητο.

 

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ