Επιτέλους βγήκε το red band trailer του “Kick-Ass 2”

...

Γράφει η Bάσω Γκαγκά

Όταν το 2010 πρωτοεμφανίστηκε στη μεγάλη οθόνη ένας σχεδόν καχεκτικός και ερασιτέχνης Kick-Ass, κανένας δεν προέβλεπε την επιτυχία που θα είχε ένας ακόμα τέτοιου είδους σούπερ ήρωας, στον κινηματογραφικό συρφετό των σωτήρων της ανθρωπότητας. Κι όμως, 3 χρόνια μετά, η παλιοπαρέα κάνει θεαματικά την επανεμφάνισή της, με μια σημαντική προσθήκη που θα κάνει τη διαφορά. Στα παλιά τους πόστα λοιπόν, η πλέον καταξιωμένη Chloë Grace Moretz ως Hit-Girl, ο Aaron Taylor-Johnson ως ο τιτλοφόρος ήρωας Kick-Ass, ο Christopher Mintz-Plasse ως Mother F%#&^r Red Mist και φυσικά ένας ανεπανάληπτος Jim Carrey ντυμένος στα χακί, ως bad-ass Colonel Stars and Stripes.

Στην καινούργια ταινία ο ήρωάς μας και η Hit-Girl λειτουργούν ως εμπνευστές για τους συμπολίτες του, στον αγώνα ενάντια στο έγκλημα, δημιουργώντας τη μεγαλύτερη ομάδα ερασιτεχνών μασκοφόρων ηρώων που υπήρξε ποτέ, τους Justice Forever. Ο Red Mist φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει από το πανηγύρι, αναζητώντας εκδίκηση για το θάνατο του πατέρα του, συγκεντρώνοντας και εκείνος με τη σειρά του τη δική του στρατιά “κακών”.

Το trailer δίνει μια καλή ιδέα της παλιάς καλής ατμόσφαιρας, με μια Moretz πολύ πιο ώριμη και προβληματισμένη, συστήνοντάς μας ουσιαστικά το μεγαλύτερο χαρτί της ταινίας, έναν πραγματικά αγνώριστο Jim Carrey. Θα πάρεις αρκετές δόσεις δράσης, με μία μικρή έλλειψη από ατάκες, εναποθέτοντας τις ελπίδες στον “Συνταγματάρχη”, ο οποίος όταν έρθει η ώρα δε νομίζω να μας απογοητεύσει.

Σκηνοθέτης της δεύτερης ταινίας έχει αναλάβει ο Jeff Wadlow του “Never Back Down”, ο οποίος υπογράφει και στο σενάριο, βασιζόμενος και πάλι στις ιστορίες του κόμικ των  Mark Millar και John Romita, Jr. Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αμερικάνικες αίθουσες τον ερχόμενο Αύγουστο, εν αναμονή των εγχώριων ημερομηνιών. Απόλαυσε το ολοκαίνουργο trailer και μείνε συντονισμένος για νεώτερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ