Νέο trailer του “The Hobbit – An Unexpected Journey”!

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

To “Hobbit” έγινε τριλογία. Για καλό ή για κακό αυτό αναμένεται να αποδειχθεί το καλοκαίρι του 2014 όπου και θα κυκλοφορήσει και το τελευταίο μέρος της τριλογίας. Το πρώτο μέρος με τίτλο “The Hobbit – An Unexpected Journey” αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες φέτος τα Χριστούγεννα και είχαμε πάρει μια πρώτη γεύση από αυτό πριν λίγους μήνες.

Πρόκειται για την αρχή του επικού ταξιδιού του Hobbit Bilbo Baggins για να σώσει το Βασίλειο των Νάνων του Erebor από τον δράκο Smaug. O Jackson, πέρα από το κλασσικό 2D και 3D στα 24 καρέ το δευτερόλεπτο, αποφάσισε να κυκλοφορήσει την ταινία και σε 48 καρέ το δευτερόλεπτο. Δείχνοντας στο CinemaCon, το καλοκαίρι που μας πέρασε, ένα δείγμα από την ταινία του σε 48 καρέ, δέχτηκε αρνητικά ως και πολύ κακά σχόλια.

Αλλά μην αφήνεις αυτό να σε αποθαρρύνει. Σήμερα κυκλοφόρησε ένα νέο, επικό trailer του πρώτου μέρους της τριλογίας του Peter Jackson για να μας θυμίσει πόσο πολύ αγαπούσαμε την Μέση Γη.

Μπορείς να δεις το trailer παρακάτω και σημείωσε καλού κακού και τις ημερομηνίες προβολής της κάθε ταινίας στις ελληνικές αίθουσες: “The Hobbit – An Unexpected Journey” – 13 Δεκεμβρίου 2012, “The Hobbit: The Desolation of Smaug” – 12 Δεκεμβρίου 2013, “The Hobbit: There and Back Again” – Καλοκαίρι του 2014.

Σχόλιο

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

  • Κillik.
    19 Σεπτεμβρίου 2012 at 4:56 μμ - Reply

    αχ Cate..

  • ΣΧΕΤΙΚΑ