Δες το pulp τρέιλερ του «The Paperboy».

...

Γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

O Lee Daniels έγινε ευρέως γνωστός με τη ταινία «Precious» που κατάφερε να του χαρίσει δύο υποψηφιότητες για όσκαρ. Τρία  χρόνια μετά επειστρέφει με τη μεταφορά του διάσημου βιβλίου του Pete Dexter, «The Paperboy» που παραλίγο να γινόταν η πρώτη αγγλόφωνη ταινία του Αλμοδόβαρ.

Η Σάρλοτ (Nicole Kidman) ζητά από δύο ρεπόρτερ (Matthew McConaughey, David Oyelowo) να τη βοηθήσουν να αποδείξει την αθωότητα του Χίλαρι (John Cusack), ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή και συντομα θα του επέλθει η θανατική ποινή για ανθρωποκτονία. Ο αδερφός ενός εκ των δύο ρεπόρτερ (Zac Efron) θα τους ακολουθήσει και θα εμπλακει ερωτικά με τη Σάρλοτ που δε γνωρίζει ακόμα αν ο αγαπημένος της θα γλιτώσει το θάνατο. Η έρευνα ωστόσο θα φέρει στο φως αποκαλύψεις που θα θέσουν τους ήρωες σε κίνδυνο και θα τους κάνει να αναθεωρήσουν τα όσα πίστευαν.

Το τρέιλερ είναι ατμοσφαιρικό, ενίοτε γκρούβι και γενικά φθηνό(pulp) όπως ταιριάζει στο βιβλίο. Η Nicole Kidman με βλαχοαμερικανικη προφορά και πλατινέ μαλλί κλέβει τη παράσταση, ενώ ο McConaughey φαίνεται να συνεχίζει τη στροφή στη ποιότητα που μέχρι στιγμής του βγαίνει σε καλό. Το τρέιλερ βέβαια δε περιλαμβάνει τη περίφημη σκηνή για την οποία έχουν ακουστεί πολλά, στην οποία η Κίντμαν κατουράει τον Ζακ Έφρον.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ των Καννών και οι κριτικές ήταν ή του ύψους ή του βάθους. Κάποιοι το χαρακτήρισαν τολμηρό και διαφορετικό, ενώ άλλοι το κατέκριναν με μένος. Συνήθως οι ταινίες που προκαλούν εκ διαμέτρου αντίθετες αντιδράσεις είναι και οι καλύτερες, επομένως τη περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Δες παρακάτω το πρώτο τρέιλερ του «The Paperboy» που μόλις κυκλοφόρησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ