Κερδίστε προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας και την ταινία «The Heart Machine»

...

Γράφει η Συντακτική ομάδα του Reel.gr

To αγαπημένο μας αθηναϊκό φεστιβάλ, οι Νύχτες Πρεμιέρας (που μάλιστα γιορτάζουν την 20ή τους επέτειο φέτος), διαθέτουν το ιδανικό πρόγραμμα προκειμένου να καλύψει όλα τα γούστα. Ενόσω βρίσκεστε ακόμα και τώρα στην διαδικασία της επιλογής των ταινιών που θα παρακολουθήσετε, το Reel.gr σας προσφέρει τρεις(3) διπλές προσκλήσεις  για το φιλμ, «The Heart Machine»

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να στείλετε το ονοματεπώνυμο σας στο contact@reel.gr με την ένδειξη “Διαγωνισμός-The Heart Machine”, μέχρι τις 23:29 σήμερα, 21 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να διεκδικήσετε τις προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:45, στον κινηματογράφο IDEAL.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με mail, μέχρι το πρωί της 22ας Σεπτεμβρίου.

Καλή επιτυχία!

The Heart Machine (Μηχανή Ψεύδους), 85′ – Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου, IDEAL

The-Heart-Machine-John-Gallagher-Jr.-Kate-Lyn-Sheil

Ένα ακόμη σκηνοθετικό ντεμπούτο μας έρχεται και από τον Αμερικανό Ζachary Wigon, ο οποίος στο “The Heart Machine” εξερευνά τα όρια του διαδικτυακού dating και των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από τις οθόνες των υπολογιστών.

Με ένα story απλό, αλλά και σύγχρονο, ο Wigon παρουσιάζει την ιστορία του Cody (στον ρόλο ο πολύ καλός John Gallagher Jr. του “Short Term 12”), ο οποίος αρχίζει να συνειδητοποιεί πως η κοπέλα που γνώρισε μέσω διαδικτύου και με την οποία διατηρεί σχέση εξ’ αποστάσεως, ίσως και να μένει στην ίδια πόλη με εκείνον.  Χωρίς να χάσει χρόνο, θα αποφασίσει να ανακαλύψει αν αυτό είναι αλήθεια.

Πολυσυζητημένη η ταινία του Wigon στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του SXSW, αναμένει και τις δικές σου εντυπώσεις, με μια υπόθεση που περιστρέφεται γύρω από τα σημεία των καιρών μας.

Δείτε εδώ ότι έχουμε απολαύσει μέχρι τώρα στο φεστιβάλ

Δείτε εδώ τις επιλογές του Αχιλλέα Βασιλείου για το φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας

Δείτε εδώ δέκα ταινίες του φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσετε

Δείτε εδώ ότι χρειάζεται να ξέρετε για τις φετινές Νύχτες Πρεμιέρας

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ