Κερδίστε προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας

...

Γράφει η Συντακτική ομάδα του Reel.gr

2807AFISSA_NYXTES_A4_ESPATo αγαπημένο μας αθηναϊκό φεστιβάλ, οι Νύχτες Πρεμιέρας(που μάλιστα γιορτάζουν την 20ή τους επέτειο φέτος) πλησιάζουν επικίνδυνα, διαθέτοντας ιδανικό πρόγραμμα ώστε να καλύψει όλα τα γούστα. Ενόσω βρίσκεστε στην διαδικασία της επιλογής των ταινιών που θα παρακολουθήσετε, το Reel.gr σας προσφέρει τρεις(3) διπλές προσκλήσεις  για κάθε φιλμ που θα σας παρουσιάσουμε. Να είστε συντονισμένοι στο Reel.gr, καθώς θα ακολουθήσουν οι διαγωνισμοί για τις υπόλοιπες τέσσερις ταινίες.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να στείλετε το ονοματεπώνυμο σας στο contact@reel.gr με την ένδειξη της ταινίας που επιθυμείτε μέχρι και την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου το βράδυ(για το Ciencias Naturales) ή την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου(για το Life Itself). Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με mail την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου το πρωί και το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου το πρωι αντίστοιχα.

H ταινίες για τις οποίες μπορείτε να κερδίσετε προσκλήσεις είναι οι εξής:

Ciencias Naturales(Φυσικές Επιστήμες) 71′ – Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου, ΔΑΝΑΟΣ, 17:45

natural-sciences-poster

Το μεγάλου μήκος σκηνοθετικό ντεμπούτο του Mattias Lucchesi, “Ciencias Naturales” (a.k.a «Φυσικές Επιστήμες»), είναι ένα γλυκόπικρο coming of age ταινιάκι που διέπρεψε στο πρόσφατο φεστιβάλ του Βερολίνου, με τον σκηνοθέτη να παρουσιάζει ένα από τα πιο όμορφα και αθώα feature films που έχουμε δει τελευταία.

Σε μια απομονωμένη, ορεινή περιοχή, ένα κορίτσι θα ξεκινήσει ένα ταξίδι ζωής, στην προσπάθειά της να ανακαλύψει την ταυτότητα ενός πατέρα που δεν γνώρισε ποτέ. Με τον απειλητικό χειμώνα και την άρνηση της μητέρας της να λειτουργούν ως βασικά εμπόδια, η μικρή θα λάβει την βοήθεια της δασκάλας της, ακολουθώντας ένα πεπρωμένο που θα την οδηγήσει τελικά στην ανακάλυψη, του ίδιου της του εαυτού.

 

Life Itself(Η Ζωή και Τίποτα Άλλο) 115′ – Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου IDEAL, 17:45

life_itself_ver2

Το ντοκιμαντέρ του Steve James ασχολείται με μία σπουδαία προσωπικότητα, τον πιο διάσημο -και επιδραστικό- κριτικό κινηματογράφου, Roger Ebert. O Αμερικανός που απεβίωσε τον Απρίλιο του 2013, ήταν ο μοναδικός κριτικός κινηματογράφου που του είχε απονεμηθεί το Βραβείο Πούλιτζερ, ενώ είχε και το δικό του αστέρι στο Walk of Fame του Χόλιγουντ.

Στις περίπου δύο ώρες του ντοκιμαντέρ, θα δούμε ανέκδοτο υλικό, σπάνιες εξομολογήσεις, αλλά και άγνωστες πτυχές της ζωής του σπουδαίου Ebert. Ένας άνθρωπος που αξίζει να γνωρίσετε καλύτερα, μέσα από τη μεγάλη του αγάπη: το κινηματογραφικό πανί.

Δείτε εδώ τις επιλογές του Αχιλλέα Βασιλείου για το φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας

Δείτε εδώ δέκα ταινίες του φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσετε

Δείτε εδώ ότι χρειάζεται να ξέρετε για τις φετινές Νύχτες Πρεμιέρας

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ