Ο Άντονι Χόπκινς έστειλε φαν μέιλ στον Μπράιαν Κράνστον

Γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος Εντάξει βρε Άντονι, κι εμάς μας άρεσε ο Μπράιαν Κρανστον αλλά δε κάναμε κι έτσι! Ο Άντονι Χοπκινς έστελε ένα γράμμα λατρείας...

hopkinsbad-letterΓράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Εντάξει βρε Άντονι, κι εμάς μας άρεσε ο Μπράιαν Κρανστον αλλά δε κάναμε κι έτσι!

Ο Άντονι Χοπκινς έστελε ένα γράμμα λατρείας στον Πραιαν Κρανστον λέγοντας όυτε λίγο όυε πολύ ότι είναι  καλύτερος ηθοποιός που έχει δει ποτέ. Κομματάκι υπερβολή;

Όχι για τον Χόπκινς, ο οποίος- όπως γράφει- εθίστηκε στο Breaking Bad και επανέκτησε την ελπίδα του στη βιομηχανία του θεάματος! Λογικό κι επόμενο λοιπόν να ευχαριστήσει τον Heisenberg για “την καλύτερη ερμηνεία έβερ”.

Εντάξει βρε Άντονι κι εσύ καλός είσαι. Κοίτα μόνο να αφήσεις τα Thor και να παίξεις σε καμιά ταινία της προκοπής, γιατί παρόμοιο γράμμα δε σε βλέπω να παίρνεις σύντομα…

Διάβασε παρακάτω ολόκληρο το σχεδόν ερωτικό γράμμα.

Αγαπημένε κύριε Cranston,

Ήθελα να σου γράψω αυτό το μέιλ. Επικοινωνω μαζί σου μέσω του Jeremy Barber, μιας και τους δυο μας εκπροσωπεί η UTA. Σπουδαία agency.

Μόλις τελείωσα τον μαραθώνιο BREAKING BAD –  από το πρώτο επεισόδιο της πρώτης σαιζόν μέχρι τα τελευταία οχτώ της έκτης σαιζόν (Κατέβασα τη τελευταία σαιζόν από το Amazon). Συνολικά δύο βδομάδες (εθιστικής) παρακολούθησης!

Δεν έχω ξαναδεί ποτέ μου κάτι παρόμοιο. Εξαιρετικό!

Η ερμηνεία σου στο ρόλο του Γουολτερ Γουαϊτ ήταν η καλύτερη ερμηνεία που έχω δει ποτέ μου!

Υπάρχει πολύ παρακμή στη βιομηχανία μας και σχεδόν έχω χάσει κάθε πίστη σε αυτήν.

Αλλά η συγκεκριμένη δουλειά σου είναι απίστευτη – απλά εξαιρετική. Η δύναμη που είχαν όλοι στην εκπλήρωση της παραγωγής είναι αξιοθαύμαστη. Πόσο ήταν; Πέντε- έξι χρόνια γυρίσματα; Το πώς οι παραγωγοί(στους οποίους συμπεριλαμβάνεσαι), οι σεναριογράφοι, οι σκηνοθέτες, οι διευθυντές φωτογραφίας, οι υπεύθυνοι κάστινγκ κτλ καταφέρατε να κρατήσετε την πειθαρχία και τον έλεγχο από την αρχή μέχρι το τέλος είναι (γι’ ακόμη μια φορά) απίστευτο!

Ξεκίνησε σαν μαύρη κωμωδία και εξελίχτηκε σε ένα λαβύρινθο από αίμα και εξαθλίωση, βγαλμένο από την κόλαση. Ήταν σαν Σεξπηρική ή Ελληνική τραγωδία.

Αν σου δοθεί η ευκαιρία, σε παρακαλώ μεταβίβασε το θαυμασμό μου σε όλους- στους Anna Gunn, Dean Norris, Aaron Paul, Betsy Brandt, R.J. Mitte, Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Steven Michael Quezada- σε όλους, γιατί όλοι δώσανε μαθήματα υποκριτικής με τις ερμηνείες τους. Η λίστα είναι ατελείωτη.

Σε ευχαριστώ. Μια τέτοια δουλειά είναι σπάνια και όταν, μια στο τόσο, τη συναντάμε με τη μορφή ενός επικού αποτελέσματος, μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση.

Εσύ και το υπόλοιπο καστ είστε οι καλύτεροι ηθοποιοί που έχω δει ποτέ.

Μπορεί τα λόγια μου να σου ακούγονται  υπερβολικά και ψεύτικα, αλλά δεν είναι. Είναι σχεδόν μεσάνυχτα εδώ στο Μαλιμπού κι ένιωσα την υποχρέωση να σου γράψω αυτό το μέιλ.

Σου στέλνω συγχαρητήρια και τον βαθύτατο σεβασμό μου.  Είσαι ένας σπουδαίος, σπουδαίος ηθοποιός!

Tony Hopkins

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ