Ο Colin Farrell πρωταγωνιστής της επόμενης ταινίας της Sofia Coppola (;)

στα χνάρια του Clint Eastwood

Ο Colin Farrell βρίσκεται σε συζητήσεις για να ενταχθεί στο καστ της καινούριας ταινίας της Sofia Coppola. Πρόκειται για το remake της κλασσικής ταινίας του 1971, “The Beguiled”, όπου πρωταγωνιστούσε ο Clint Eastwood.

Ήδη στο καστ της δραματικής ταινίας έχουν επιβεβαιωθεί οι Nicole Kidman, Kirsten Dunst και Elle Fanning. Η Coppola επιστρέφει 4 χρόνια (αν και δεν έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα, το “Beguiled” αναμένεται μέσα στο 2017) μετά το μέτριο “The Bling Ring” και όπως συνηθίζει θα υπογράφει και το σενάριο.

Το πρώτο “Beguiled” είχε σκηνοθετήσει ο Don Siegel και βασιζόταν σε μυθιστόρημα του Thomas Cullinan. Η ιστορία αφορούσε έναν τραυματισμένο Γιάνκη στρατιώτη, ο οποίος το 1863, κατά τη διάρκεια του Αμερικανικού εμφυλίου, βρίσκει καταφύγιο σε ένα οικοτροφείο θηλέων στο Βορρά, όπου θα κερδίσει τις καρδιές πολλών μοναχικών γυναικών, με καταστροφικά για όλους αποτελέσματα.

Ο Farrell βρίσκεται ίσως στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του, μετά τις πολύ θετικές κριτικές για την ερμηνεία του στον «Αστακό» του Γιώργου Λάνθιμου, με τον οποίο θα ξανασυνεργαστεί στο “The Killing of a Sacred Dear”. Πάντως, η επόμενη εμφάνιση του επί της μεγάλης οθόνης θα είναι το φθινόπωρο στο spin-off του Harry Potter, “Fantastic Beasts and Where to Find Them”.

Σοφία Κυριλλίδου

Ο κινηματογράφος για εκείνη ήταν πάντα εκεί: Σα μαθήτρια -κρυφά από τους γονείς- νοίκιαζε ταινίες από το videoclub, σα φοιτήτρια σπούδασε κινηματογράφο. Άλλωστε, πάντα της άρεσαν τα ταξίδια!
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ