Ο Jamie Dornan και ο Cillian Murphy σχεδιάζουν μια δολοφονία στο trailer του «Anthropoid»

«Επιχείρηση Ανθρωποειδές»

Το πολυαναμενόμενο “Anthropoid” έχει πλέον trailer. Η ταινία, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, αφορά την «επιχείρηση ανθρωποειδές», την προσπάθεια δηλαδή των Τσεχοσλοβάκων Josef Gabcík και Jan Kubiš  να δολοφονήσουν τον Reinhard Heydrich, αρχιτέκτονα της «Τελικής Λύσης» του Χίτλερ, το 1942. Σκηνοθέτης είναι ο Sean Ellis. Πρωταγωνιστούν ο- διάσημος για όλους τους λάθος λόγους- Jamie Dornan (βλέπε «50 αποχρώσεις του γκρι»), που με το σωστό υλικό όμως μπορεί να κάνει θαύματα (όποιος τον έχει δει στη σειρά του BBC “The Fall” καταλαβαίνει) και ο πάντα αξιόπιστος Cillian Murphy. O τελευταίος θα βρεθεί σε ακόμα ένα δράμα για το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και σε μια ακόμα συνεργασία με τον Christopher Nolan με το “Dunkirk”.

Ελπίζουμε το “Anthropoid” να είναι κάτι παραπάνω από μια ακόμα δραματική κατασκοπική ιστορία για το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, γιατί πραγματικά δε χρειαζόμαστε μια ακόμα «Βαλκυρία» (η μάλλον μέτρια ταινία του Bryan Singer το 2008). Πάντως, θυμίζουμε πως μέσα σε αυτή ή την επόμενη χρονιά θα ακολουθήσει και η ταινία “HHhH” που βασίζεται στην ίδια ακριβώς αληθινή ιστορία.

Δείτε και εσείς το trailer:

Σοφία Κυριλλίδου

Ο κινηματογράφος για εκείνη ήταν πάντα εκεί: Σα μαθήτρια -κρυφά από τους γονείς- νοίκιαζε ταινίες από το videoclub, σα φοιτήτρια σπούδασε κινηματογράφο. Άλλωστε, πάντα της άρεσαν τα ταξίδια!
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*