Ο Jamie Foxx θα υποδυθεί τον Mike Tyson

Στην επερχόμενη ταινία του Martin Scorsese

Σύμφωνα με πολύ πρόσφατες δηλώσεις του Jamie Foxx σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ν. Υόρκης :«Μόλις μίλησα με την Paramount για τη βιογραφική ταινία του Mike Tyson. Επομένως, θα κάνω εγώ την ιστορία του Mike Tyson».

«Είναι η πρώτη ταινία σχετικά με το boxing που αναλαμβάνει ο Scorsese, από την εποχή του Raging Bull», πρόσθεσε ο ηθοποιός/τραγουδιστής Foxx.

O Mike Tyson, ένας Αμερικάνος συνταξιούχος επαγγελματίας πυγμάχος, με πολλούς τίτλους και σπασμένα ρεκόρ στην κατοχή του απο νεαρή ηλικία κιόλας, κι ένα πολύ χαρακτηριστικό tattoo στο πρόσωπο, έχει μια αρκετά ενδιαφέρουσα ζωή, που αποτελεί πολύ καλό υλικό για μια βιογραφική ταινία – ο θείος Scorsese άλλωστε πολύ σπάνια κάνει λάθη.

Στο μεταξύ ο ίδιος ο Tyson γιόρτασε τα  νέα ανεβάζοντας στο youtube  τα 44 καλύτερα knockouts της καριέρας του (τα οποία μπορείς να δεις λίγο πιο κάτω) με το μήνυμα “Βοηθήστε με να επιλέξω τα 10 καλύτερα από αυτά για να αναπαραχθούν στην βιογραφία του Mike Tyson με πρωταγωνιστή τον Jamie Foxx και σκηνοθέτη τον Martin Scorsese.”

Τέτοιες διαδραστικές πράξεις με το κοινό πάντα μας κινούν το ενδιαφέρον και η συγκεκριμένη θα μας το κρατήσει αμείωτο μέχρι τα επόμενα νέα και πληροφορίες που θα έχουμε, σχετικά με την εν λόγω ταινία.

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ