Ο Jeff Daniels είναι ο νέος CEO της Apple

Η Wrap μας αναφέρει πως ο Jeff Daniels, αυτή τη στιγμή είναι ο νούμερο ένα υποψήφιος στα μάτια της παραγωγής

Τη στιγμή που μιλάμε η τρίτη και τελευταία σεζόν του “The Newsroοm” ήδη προβάλλεται στο τηλεοπτικό δίκτυο HBO, με ένα μόνο επεισόδιο εν αναμονή προβολής για να ολοκληρωθεί η πολύ ενδιαφέρουσα αυτή σειρά. Το όλο θέμα γίνεται γιατί ένα από τα αστέρια της σειράς του Aaron Sorkin, θα μεταφερθεί στο πλέον πολυσυζητημένο biopic του Steve Jobs, του οποίου το σενάριο έχει γραφτεί από τον ίδιο τον Sorkin, μετά την παραίτηση της Sony από το εν λόγο project, και την απόκτηση των δικαιωμάτων πλέον από την Universal Pictures.

Η ψηφιακή εφημερίδα Wrap μας αναφέρει πως ο Jeff Daniels, αυτή τη στιγμή είναι ο νούμερο ένα υποψήφιος στα μάτια της παραγωγής, για τον ρόλο του πρώην CEO της Apple, John Sculley. Αν και ο υπερταλαντούχος ηθοποιός δεν έχει ακόμα δεχθεί επίσημη πρόταση από την Universal, ωστόσο λέγεται πως αποτελεί παράλληλα με την παραγωγή και την κορυφαία επιλογή του Danny Boyle, ο οποίος και θα σκηνοθετήσει το φιλμ.

Αυτό το σίγουρα ελπιδοφόρο νέο για το cast της ταινίας, έρχεται να συμπληρώσει, η είδηση της παραίτησης της Natalie Portman, από τον ρόλο της Joanna Hoffman, πρώην επικεφαλής marketing της Apple. Έτσι τόσο ο ρόλος της Hoffman, όσο και της κόρης του Steve Jobs, περιμένουν να συμπληρωθούν. Ο Michael Fassbender εξακολουθεί να συνδέεται με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας, όπως επίσης και ο Seth Rogen, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα ενσαρκώσει τον συνιδρυτή της Apple, Steve Wozniac. Ελπίζουμε μόνο η Universal να ξεμπερδέψει όσον το δυνατόν το συντομότερο με το cast της ταινίας, προκειμένου το project να μπορέσει επιτέλους να κινηθεί μπροστά.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ