Ο Joe Manganiello είναι ο Deathstroke

Ανακοινώθηκε ποιος θα υποδυθεί τον «κακό» στον “Batman” του Ben Affleck

Ο Joe Manganiello (“True Blood”, “Magic Mike”) θα υποδυθεί τον «κακό» στη σόλο ταινία Batman του Ben Affleck. Πρόκειται για το θανατηφόρο δολοφόνο Deathstroke. Η είδηση για το ποιος θα είναι ο εχθρός του Batman «έσκασε» την προηγούμενη βδομάδα, αλλά μόλις πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε το όνομα του ηθοποιού που θα τον υποδυθεί.

Ο Deathstroke (aka Slade Wilson) δημιουργήθηκε από τους Marv Wolfman και George Perez και πρωτοεμφανίστηκε στο τεύχος “The New Teen Titans #2” το 1980. Αν και αρχικά εμφανίστηκε ως ο μεγαλύτερος εχθρός των New Teen Titans, ο Deathstroke διασταυρώθηκε με πολλούς άλλους χαρακτήρες του σύμπαντος της DC, μεταξύ των οποίων είναι και ο Batman.

Ο  Deathstroke του Manganiello δε θα είναι η πρώτη live-action εκδοχή του χαρακτήρα. Ο Manu Bennett υποδύθηκε τον ίδιο χαρακτήρα στους τρεις πρώτους κύκλους της τηλεοπτικής σειράς του CW “Arrow”.

Τέλος, δεν υπάρχει ανακοίνωση για το αν ο Manganiello/ Deathstroke θα εμφανιστεί στο  “Justice League” που κάνει πρεμιέρα στις 10 Νοεμβρίου του 2017.

Σοφία Κυριλλίδου

Ο κινηματογράφος για εκείνη ήταν πάντα εκεί: Σα μαθήτρια -κρυφά από τους γονείς- νοίκιαζε ταινίες από το videoclub, σα φοιτήτρια σπούδασε κινηματογράφο. Άλλωστε, πάντα της άρεσαν τα ταξίδια!
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ