Είναι επίσημο: ο John Willams επιστρέφει για το Episode VII

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος Στο ετήσιο ευρωπαϊκό Star Wars Celebration είχαμε πολλά και ευχάριστα νέα. Ένα από αυτά είναι ότι και ο John Williams, ο συνθέτης που έγραψε την...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Στο ετήσιο ευρωπαϊκό Star Wars Celebration είχαμε πολλά και ευχάριστα νέα. Ένα από αυτά είναι ότι και ο John Williams, ο συνθέτης που έγραψε την εκπληκτική μουσική για τα 6 προηγούμενα Star Wars, επιστρέφει και στο Episode VII!

Δες εδώ το μουσικό μας αφιέρωμα για την εξαλογία των Star Wars.

Ο J.J. Abrams είχε πει πως θα ήθελε από την αρχή σχεδόν πως ήθελε o Williams να επιστρέψει και να γράψει την μουσική, αλλά και ο ίδιος ο Williams είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του για τη ταινία. Οπότε, γιατί όχι; Το site του Star Wars ανέβασε την συνέντευξη του Williams όπου εξηγεί το πως θα προσεγγίσει την μουσική του Episode VII: «φυσικά δεν έχω διαβάσει το σενάριο, η ιστορία μου είναι τελείως άγνωστη. Αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα υπάρχουν συνδέσεις με τις προηγούμενες ιστορίες που ήδη γνωρίζουμε, όπου και θα χρησιμοποιήσω τα ανάλογα παλιότερα θέματα.»

Το σενάριο της ταινίας το έχει αναλάβει ο Michael Arndt (Toy Story 3, Little Miss Sunshine) και αναμένεται στις αίθουσες το 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ