Ο Luther επιστρέφει

...

Γράφει ο Νικόλας Θεοδωράκης

Μια από τις καλύτερες σύγχρονες αστυνομικές σειρές επιστρέφει στις οθόνες μας, μετά από δύο χρόνια. Ο Luther, η σειρά του BBC1 για τον τίμιο, αλλά, άλλης εποχής αστυνομικό που γίνεται φίλος με μια μανιακή δολοφόνο για να διαλευκάνει εγκλήματα θα έχει 4 νέα επεισόδια-μικρές ταινίες- από την Τρίτη, 2 Ιουλίου.

Δε ξέρω αν είναι για καλό, η πολιτική των Άγγλων να κάνουν σειρές με 4 επεισόδια τη σεζόν, με στόχο να μπορούν να κρατούν το επίπεδο που θέλουν σε κάθε σκηνή. Το αποτέλεσμα όμως, μέχρι σήμερα, τους δικαιώνει, αφού όπως και με τον  Sherlock, ο μήνας που θα φιλοξενήσει την εκάστοτε σειρά γίνεται νεκροταφείο για κάθε τι άλλο. Το τελευταίο επεισόδιο του Luther, πριν από δύο χρόνια το παρακολούθησαν σχεδόν 7 εκατομμύρια τηλεθεατές στην Αγγλία. 2 εκατομμύρια περισσότεροι από το φινάλε της πρώτης σεζόν. Έτσι και τώρα, η πρεμιέρα του  Luther την Τρίτη, μετά από δύο χρόνια απουσίας και χιλιάδες φαν να κατακλύζουν με emails το BBC αποτελεί γεγονός.

Στον ρόλο του σκληροτράχηλου ντετέκτιβ John Luther, ο Idris Elba μίλησε για τη 3η σεζόν της σειράς  αποκαλύπτοντας ότι θα δούμε μεγαλύτερες δόσεις μαύρου χιούμορ, ενώ το κύριο στοιχείο της σειράς θα είναι η σύγκρουση του ίδιου του πρωταγωνιστή με την Αστυνομία, λόγω των μεθόδων του (κοινώς το να καταστρέφει τα πάντα στο διάβα του). Τον Elba θα τον δούμε επίσης στο βιογραφικό  “Mandela: Long Walk to Freedom”.

Δείτε το τρέηλερ της 3ης σεζόν του Λούθερ

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ