Ο Drew Goddard στη σκηνοθεσία του «Sinister Six»

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

drew-goddardΌσο τα φιλμ που βασίζονται σε υπέρ-ήρωες των comics συνεχίζουν να αποφέρουν εκατοντάδες εκατομμύρια στα ταμεία των μεγάλων στούντιο του Χόλιγουντ, τόσο θα ακούμε για νέες ταινίες με πρωταγωνιστές χαρακτήρες από το DC ή το Marvel universe. Ένα spinoff που είχε ήδη ανακοινωθεί, ήταν το «Sinister Six», το οποίο έψαχνε για σκηνοθέτη και, όπως μάθαμε σήμερα, τον βρήκε στο πρόσωπο του Drew Goddard.

O Goddard είναι μία πολύ ισχυρή δύναμη στο χώρο του τρόμου και της φαντασίας, φίλος με τον Joss Whedon, ενώ έχει βάλει το «χεράκι» του στα «Alias», «Cloverfield», «Lost», αλλά και το σχετικά πρόσφατο «World War Z». Ήταν ήδη γνωστό πως θα επιμελούνταν του σεναρίου στο «Sinister Six», αλλά τελικά θα υπογράψει και τη σκηνοθεσία, για δεύτερη φορά στην καριέρα του μετά το «Cabin In The Woods».

To «Sinister Six» αφορά τη συμμαχία μεταξύ 6 εχθρών του Spiderman, με σκοπό να τον αφανίσουν. Οι villains αυτοί αποτελούνται από τους Dr. Octopus, Electro, Mysterio, Sandman, Kraven The Hunter και Vulture.

Φυσικά, δεν γνωρίζουμε καμία επιπλέον πληροφορία αυτή τη στιγμή, καθώς το φιλμ δεν έχει ξεκινήσει καν γυρίσματα.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*