Ο Stanley Tucci είναι το νέο μέλος του cast του επερχόμενου “Patient Zero”

Ετοιμαστείτε να λυσσάξουμε

Ο Stanley Tucci μπορεί εύκολα να θεωρηθεί και δικαίως άλλωστε, ένας από τους πιο αξιόπιστους ηθοποιούς του Hollywood. Ακόμα και όταν δεν του έχει δοθεί η ευκαιρία να ενσαρκώσει ένα ιδιαίτερα πολύπλευρο χαρακτήρα, ο ίδιος καταφέρνει και παραδίδει πάντα μια αξέχαστη παράσταση.  Με τον ρόλο του ταλαντούχου Αμερικανού στο επερχόμενο “Patient Zero”, αυτού ενός ψυχωτικού γιατρού μολυσμένου με λύσσα, η ιδιότητα του ηθοποιού να ανυψώνει τον κάθε ρόλο που του δίνεται, μαρκάροντας τον με την υποκριτική του σφραγίδα, μόνο πρόβλημα δεν θα του δημιουργήσει.

Η συγκεκριμένη είδηση έρχεται απ’ ευθείας από την Deadline, στην οποία και αναφέρεται η ένταξη του ηθοποιού σε ένα-κατά τα λεγόμενα των συντακτών- geek-friendly cast. Η γνωστή σε όλους πλέον Natalie Dormer, έπειτα από το τηλεοπτικό της πέρασμα από το Game of Thrones, μα και την συμμετοχή της επίσης στο πλάι του Tucci, στο πρώτο μέρος του προσφάτου «Hunger Games», έχει αναλάβει τον γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο του φιλμ, με τον πρώην Timelord Mat Smith να έχει επίσης συνδεθεί με το cast.

Το φιλμ είναι βασισμένο σε ένα σενάριο του ανερχόμενου σεναριογράφου Mike Le και τοποθετείται σε έναν κόσμο όπου η ανθρωπότητα έχει κυριευτεί από την πανδημία μιας καινούριας μορφής λύσσας.  H νέα υπέρ-ασθένεια έκτος από τα συνήθη συμπτώματα, έχει παράλληλα την ιδιότητα να μεταλάσει τους φορείς της σε πλάσματα ασυνήθιστα τερατώδη και βίαι.

Ο ήρωας της ιστορίας, είναι ένας επιζών με ανοσία στην ασθένεια, ο οποίος έχει την παράξενη ικανότητα να επικοινωνεί με τους μολυσμένους.  Χρησιμοποιώντας αυτή του την ιδιότητα θα ξεκινήσει ένα αδυσώπητο κυνηγητό, προκειμένου να βρει τον «Patient Zero», και έτσι να μπορέσει να σώσει την γυναίκα του και κατά προέκταση ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Ο Tucci είχε μια σίγουρα όμορφη και πολυάσχολη, επαγγελματικά, χρόνια για το 2014, τόσο σε live-action ρόλους, όσο και σε voice-acting.  Στον κόσμο του animation τον ακούσαμε μέσα από τα χείλη του Leonardo da Vinci στο “Mr. Peabody & Sherman”, ενώ παράλληλα μας έδωσε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε και σε αρκετά επεισόδια στην νέα σειρά του Netflix “BoJack Horseman”. Το 2015 προμηνύεται επίσης αρκετά εντυπωσιακό για τον Αμερικανό, αφού όχι μόνο περιμένουμε να τον ξαναδούμε στο τελευταίο μέρος του “Hunger Games”, αλλά και στην επερχόμενη βρετανική σειρά μυστηρίου “Fortitude”.

Το “Patient Zero” θα σκηνοθετηθεί από τον, αυστριακής καταγωγής, σκηνοθέτη Stefan Ruzowitzky («Deadfall»), και ενώ το project θα υποστηριχτεί από την Screen Gems, εντούτοις η ημερομηνία κυκλοφορίας του φιλμ δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*