Ο Thor σφυροκοπά το Box Office!

...

Γράφει ο Νικόλας Θεοδωράκης

Thor-2-Movies-Wallpaper-HD-15Την επόμενη Πέμπτη, γιορτάζει η Σουλτάνα, η Δέσπω, η Μαριγώ και όλες οι φίλες της Γκόλφως. Επίσης στην Ελλάδα θα κάνει πρεμιέρα ο Σκανδιναβός θεός, Thor στην συνέχεια της επίθεσης των ηρώων της Marvel στην μεγάλη οθόνη. Το αν το εγχείρημα είναι επιτυχημένο, μάλλον απαντιέται ήδη στην άλλη πλευρά του ατλαντικού, όπου ο ξανθός Σκανδιναβός θεός, από την Αυστραλία, σαρώνει το Box Office. 

Το προηγούμενο σαββατοκύριακο ο  “Thor: The Dark World” σταμάτησε στα 86 εκατομμύρια δολάρια μόνο στις ΗΠΑ. Παγκοσμίως, οι εισπράξεις του αγγίζουν τα 300, μέσα σε δύο βδομάδες προβολής. Με αυτά τα δεδομένα, ο  “Thor: The Dark World” αναμένεται να είναι και αυτό το τριήμερο στην κορυφή του Box Office με μόνη πιθανότητα αμφισβήτησης την επόμενη εβδομάδα που θα κυκλοφορήσει και το άλλο μπλοκμπαστερικό πόνημα, “The Hunger Games: Catching Fire.”

Εμείς λοιπόν, ζεσταίνουμε ποπ κορν, παγώνουμε αναψυκτικά και ετοιμαζόμαστε για το δίλημμα, Thor ή Katniss; Πάντως, οι εορτάζουσες Σουλτάνα,  Δέσπω, Μαριγώ κτλ μάλλον θα ψηφίσουν The Counselor. Γιατί άραγε;

Thor 2

Δείτε το trailer του δεύτερου Thor

 

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ