Η δεύτερη ταινία του Tom Ford, «Nocturnal Animals», θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο

Με τους Jake Gyllenhaal και Amy Adams

Κι ενώ το Φεστιβάλ των Καννών μας έδωσε μια γερή ιδέα του τι να περιμένουμε με ανυπομονησία από τις σκοτεινές αίθουσες αυτό το Φθινόπωρο, υπάρχουν και άλλες ταινίες που με αγωνία αναμένουμε να ολοκληρωθούν και να μάθουμε την ημερομηνία κυκλοφορία τους.

Μία από αυτές είναι και το «Nocturnal Animals» σε σκηνοθεσία του διάσημου σχεδιαστή Tom Ford, η δεύτερη ταινία του μετά το πολύ επιτυχημένο και στιλάτο «A Single Man» του 2009, το οποίο και εξασφάλισε μια υποψηφιότητα Όσκαρ στον εξαιρετικό Colin Firth.

To «Nocturnal Animals» έχει συγκεντρώσει ένα δυναμικό καστ, το οποίο περιλαμβάνει τους Jake Gyllenhaal, Amy Adams, Kim Basinger, Aaron Taylor-Johnson, Michael Shannon, Isla Fisher και Armie Hammer, και τώρα έχει ημερομηνία κυκλοφορίας την 18η Νοεμβρίου από την Focus Features.

Πρόκειται για μια κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου «Tony and Susan» του Austin Wright, το οποίο ακολουθεί δύο ιστορίες : Η μία αφορά μια γυναίκα που βρίσκεται αντιμέτωπη με σκληρές αλήθειες ενώ αναλογίζεται τον πρώτο της γάμο, και η άλλη ιστορία ξεκινά όταν η ίδια γυναίκα βρίσκει ένα έγγραφο το πρώην άντρα της, στο οποίο υπάρχει μια ιστορία ενός άντρα που βρίσκεται σε οικογενειακές διακοπές που καταλήγουν σε θάνατο.

Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον και αναμένουμε με αγωνία την διανομή του «Nocturnal Animals» και στη χώρα μας.

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ