Ο Tyrion Lannister Κατατροπώνει τους X-Men

...

Γράφει ο Νικόλας Θεοδωράκης 

Αν το και το  Wolverine απογοήτευσε πολύ κόσμο, το τέλος του άφηνε μια προσμονή για το επερχόμενο “X-Men: Days of Future Past”. Αυτή τη προσμονή, για μια ταινία «X-Men» που δε θα απογοητεύσει, αλλά θα επαπροσεγγίσει τα εκατομμύρια των φαν στηρίζουν οι μεθοδευμένες «διαρροές» υλικού από την επερχόμενη ταινία.

Μετά τις μικρές παρουσιάσεις που είδαμε στην Comic-Con τώρα μας δίνεται λίγο παραπάνω υλικό, για να ιντριγκάρει το ενδιαφέρον μας για την ταινία.

Κύριος λόγος, η εκπληκτική φώτο του Peter Dinklage, να μεταμορφώνεται από τον αγαπημένο Tyrion Lannister  του Game of Thrones, σε κυνηγό των X-Men, που δε σου γεμίζει το μάτι, όπως βλέπετε και στη φωτό…

 

Ο Dinklage υποδύεται τον Bolivar Trask, τον κατασκευαστή των Sentinels, οι οποίοι «προστατεύουν» την ανθρωπότητα από τους μεταλλαγμένους. Σε αυτή τη φουρνιά αποκαλύψεων έχουμε και αυτό το μικρό βίντεο-πρόμο της εταιρίας Trask που βοηθά να σε βάλει στο κλίμα.

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι φυσικά είναι οι φώτο που σου δείχνουν στιγμές της παράλληλης πραγματικότητας στην οποία θα δούμε τους «X-Men», όπου πχ οι Sentinels φρουρούν την ορκωμοσία του Προέδρου Ρίγκαν κ.α.

Η ταινία αναμένεται στις 23 Μαΐου

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ