Ο Wong-Kar Wai ετοιμάζει ιντερνετική σειρά

20 επεισόδια, χωρισμένα σε δύο σεζόν

Τρία χρόνια μετά το αδιανόητα όμορφα χορογραφημένο “The Grandmaster”, ο αγαπημένος Wong-Kar Wai επιστρέφει στο προσκήνιο, αλλά με έναν τρόπο που σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε. Ο εκ Χονγκ-Κονγκ ορμώμενος auter, αποκτά τη δική του ιντερνετική σειρά, προσθέτοντας το όνομα του στην ολοένα αυξανόμενη λίστα των σκηνοθετών που εξερευνούν τα “ύδατα” των σίριαλ.

Η σειρά, για την οποία δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες περί τίτλου, casting και σεναρίου, θα διανύσει έναν κύκλο 20 επεισοδίων, χωρισμένων σε δύο σεζόν. Με 3 εκατομμύρια δολάρια budget για το κάθε ένα απ’αυτά, είναι σίγουρο πως ο ιθύνων νους πίσω από τα έντονου ερωτισμού και ρομαντισμού “In the Mood for Love” και “Chungking Express”, θα έχει επαρκή δημιουργική ελευθερία για να μας εντάξει στον κόσμο του.

Σε συνδυασμό με την χθεσινή είδηση της αναγνώρισης των ιντερνετικών σειρών στα Emmys, είναι αναμφίβολα ένα ενδιαφέρον νέο. Πληροφορίες για την υπηρεσία στην οποία θα stream-άρονται τα επεισόδια, δεν έχουν γίνει γνωστές.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ