Νέος Batman ο…Μπέν Άφλεκ!

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

Δεν έχει περάσει πολύ καιρός από την σημαντική ανακοίνωση πως στο sequel του «Man of Steel» θα περιλαμβάνεται ο αγαπημένος μας Μπάτμαν, και η παραφιλολογία είχε πάρει φωτιά, σχετικά με το ποιος ηθοποιός θα τον ενσαρκώσει. Η αλήθεια είναι πως μετά την εξαιρετική απεικόνιση του ανθρώπου-νυχτερίδα από τον Κρίστιαν Μπέιλ, η αποστολή ανεύρεσης ενός ταιριαστού επόμενου Μπρους Γουέιν θα ήταν εξ’αρχής πολύ δύσκολη και μέχρι τώρα τα επικρατέστερα ονόματα ήταν ο Τζος Μπρόλιν που θα πρωταγωνιστεί στο remake του «Oldboy», ο Τζος Μαντζιανέλλο(True Blood) και ο Ράιαν Γκόσλινγκ.

H Warner Bros φαίνεται πως είχε διαφορετική άποψη, και σε μία ανακοίνωση-έκπληξη-κυρίως για το κοινό- μας ενημέρωσε πως ο νέος μασκοφόρος εκδικητής θα είναι ο…Μπεν Άφλεκ! Ψίθυροι είχαν ήδη ακουστεί μετά την επιθυμία των στούντιο να προσλάβουν τον 41χρονο για να σκηνοθετήσει το «Justice League», αλλά ουδείς περίμενε πως ο στουντιακός κολοσσός θα προχωρούσε στην εν λόγω επιλογή.

Παρ’ότι ο Άφλεκ έχει εκτιμηθεί από κοινό και κριτικούς για τη στροφή στην καριέρα του τα τελευταία χρόνια(το Argo πέρυσι, τα The Town και Gone Baby Gone), δε μπορούμε παρά να φέρνουμε σαδιστικά και με παβλοφικό τρόπο στο μυαλό μας την εικόνα του στο καταστροφικό «Daredevil», κάθε φορά που τον σκεφτόμαστε ως σούπερ-ήρωα.

Το σενάριο της ταινίας που προγραμματίζεται για πρεμιέρα το 2015, υπογράφει ο David Goyer του Man of Steel, αλλά με τον όχι και τόσο σε φόρμα Zack Snyder στη σκηνοθεσία και τον Μπεν Άφλεκ δίδυμο υπερηρώων με τον Χένρι Κάβιλ, βλέπουμε το μέλλον σκοτεινό και με…νυχτερίδες.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*