Ο πιο οικολόγος «captain» γίνεται ταινία

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

Τις προηγούμενες μέρες μάθαμε πως ο William Fichtner ετοιμάζεται να φορέσει την μάσκα του Shredder και να υποδυθεί έτσι έναν από τους πιο εικονικούς κακούς των παλιών μας χρόνων και κινουμένων σχεδίων.

Εκτός βέβαια από τα Χελωνονιτζάκια και τους Thundercats για τους οποίους όλο κάτι ακούμε, και όλο τίποτα δεν γίνεται, μαθαίνουμε σήμερα πως και ο Captain Planet, ο πρασινομάλλης οικολόγος super hero, πρόκεται να μεταφερθεί σε λίγο καιρό στο κινηματογραφικό πανί, μαζί με τους νεαρούς βοηθούς του-τους κατά κόσμον «planeteers»-καθώς και όλους του μεταλλαγμένους και βδελυγματικούς κακούς που τους απειλούσαν σε κάθε επεισόδιο.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες πληροφορίες η Sony είναι η εταιρεία που έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της μεταφοράς, και όπως όλα δείχνουν σε πρώτη φάση σκέφτεται να κρατήσει την οπτική 90-ίλα της εποχής, ακριβώς όπως την θυμόμαστε.

Το μόνο που γνωρίζουμε προς το παρόν είναι πως παραγωγοί της ταινίας θα είναι οι Mark Gordon, Don Murphy και Susan Monford, ενώ φυσικά κάνουμε λόγο για μια live action μεταφορά του αγαπημένου μας παιδικού ήρωα.

Σαφέστατα μια τέτοια πρωτοβουλία δεν θα έπρεπε να μας κάνει εντύπωση μιας που στον χορό έχουν μπει όχι μόνο τα επαναμπουταρίσματα των ιστοριών των επίσημων ηρώων της Marvel και της DC, αλλά και των λιγότερο αναγνωρισμένων super heroes, καθώς και εκείνων που στο παιδικό μας μυαλό έμοιαζαν έτσι κι αλλιώς εντυπωσιακοί και ξεχωριστοί.  Έτσι λοιπόν, μετά τις ανθρωποκεντρικές περιπέτειες των ηρώων των μεγάλων comic studio, έφτασε και η στιγμή κάποιος να αγωνιστεί και για την προστασία του περιβάλλοντος.  Και ποιος καλύτερος γι’αυτή την δουλειά, από τον Captain Planet;

Μέχρι να μάθουμε νεότερα σχετικά με την πορεία της ταινίας, ρίξε μια ματιά σε αυτό το απολαυστικό fan made βιντεάκι, όταν ακόμα δεν είχε αποφασιστεί να γυριστεί σε full live action ταινία.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ