Βρέθηκε ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον John Belushi

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

emile-hirsch-1Biopic επί biopic στο μακρινό Hollywood και σειρά έχει αυτή τη φορά ο βίος και πολιτεία του ταλαντούχου, αλλά αδικοχαμένου John Belushi, ο οποίος έφυγε από την ζωή μόλις στα 33 του χρόνια, μετά από υπερβολική δόση κοκαΐνης και ηρωίνης.

Και αφού το συμβόλαιο για την οπτικοποίηση της ζωής του υπεγράφη, με τον Steve Conrad («Τhe Pursuit of Happyness», «The Weather Man», «The Secret Life of Walter Mitty») να κρατάει τόσο τα σκηνοθετικά, όσο και τα σεναριογραφικά ηνία, αυτό μου έμενε ήταν το βασικότερο, η επιλογή δηλαδή του καταλληλότερου ηθοποιού που θα μπορούσε να υποδυθεί αποτελεσματικά τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του Belushi.

Οι επιλογές;  Adam Devine, Adam DeMamp, Emile Hirsch και Joaquin Phoenix.  Τώρα πραγματικά, ποια άλλη θα μπορούσε να ήταν επικρατέστερη επιλογή από τον Phoenix;  Καμία θα έλεγες και εσύ όπως και εμείς.  Αμ δε.  Ο John Belushi των θεότρελων «Blues Brothers» θα ενσαρκωθεί από τον Emile Hirsch.  Εχμμμμ μάλιστα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ταινία πρόκειται να επικεντρωθεί στο ηθοποιϊκό ταλέντο και την γνήσια κωμική φλέβα του Belushi,  μέχρι λίγο πριν την οριστική του κατάρρευση από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Δεν ξέρουμε κατά πόσο ο Hirsch θα καταφέρει να κάνει τελικά την ανατροπή, μιας που η μέχρι τώρα κινηματογραφική του καριέρα κυμαίνεται κάπου μεταξύ κακού και μετρίου, αν όμως τελικά πετύχει διάνα, τότε σίγουρα αυτός θα είναι ο ρόλος με τον οποίο θα επαναπροσδιορίσει την βαλτωμένη του παρουσία.  Οψόμεθα.

 

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ