Ο Hugh Jackman στην νέα ταινία του δημιουργού του «Elysium»

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

Μετά το “District 9” και το πρόσφατοElysium, o σκηνοθέτης Neill Blomkamp ετοιμάζεται να επιστρέψει και πάλι στα scifiκά μονοπάτια με το «Chappie», μια ταινία η οποία πραγματεύεται την απρόσμενη περιπέτεια ενός αστυνομικού ανδροειδούς (την φωνή του οποίου δανείζει ο μόνιμος συνεργάτης του Blomkamp, SharltoCopley) που εργάζεται στις φτωχογειτονιές της νοτίου Αφρικής και το οποίο πέφτει θύμα απαγωγής από γκάνγκστερ (!). 

Όπως φαίνεται τώρα εκτός από τον Copley, στην ταινία θα δούμε και τον Hugh Jackman σε ένα δευτερεύοντα ρόλο (ακόμα δεν γνωρίζουμε ποιον ακριβώς), γεγονός το οποίο αποκάλυψε ο ίδιος ο ηθοποιός λέγοντας: «Θα έχω έναν ρόλο στην νέα ταινία του Neill Blomkamp, η οποία λέγεται Chappie και την οποία θα γυρίσουμε στο Γιοχάνεσμπουργκ.  Θα είμαι εκεί για μερικές εβδομάδες στις αρχές του επόμενου χρόνου».

Σίγουρα η παρουσία του γοητευτικού ηθοποιού στην ταινία θα αποτελέσει την ιδανική περίσταση προκειμένου να αποδείξει ακόμη καλύτερα την κωμική φλέβα που τον χαρακτηρίζει και την οποία είχαμε απολαύσει στα Oscars του 2009, μιας που και σύμφωνα με δηλώσεις του δημιουργού, το “Chappie” θα αποτελεί «μια κωμωδία, μια ειλικρινή ταινία που θα λαμβάνει χώρα σε ένα scifiπεριβάλλον».

Η ταινία πρόκειται να κάνει την εμφάνισή της στις αίθουσες από τον Μάρτιο του 2015 και αξίζει να πούμε οτι βασίζεται σε μια μικρή ιστορία που έγραψε ο ίδιος ο Blomkamp.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ