Ο Hugh Jackman τα δίνει όλα στο «Wolverine: The Musical»

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

Wolverine-The-Musical-Starring-Hugh-Jackman-510x290O Hugh Jackman ίσως και να παρουσίασε την πιο απολαυστική και χιουμοριστική «καμπάνια» προώθησης της νέας ταινίας των Χ-Men, «X-Men: Days of Future Past»,  στο ραδιόφωνο του BBC, με αφορμή το «Wolverine: The Musical»!

Φυσικά δεν πρόκειται για κάποια νέα ταινία του διάσημου ηθοποιού, αλλά μάλλον, για την εκατομμυριοστή καταγραφή της cool προσωπικότητάς του, μιας που χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος, αποφάσισε να δώσει ένα μουσικό ρεσιτάλ για χατίρι του μεταλλαγμένου του ήρωα, υπό το μουσικό χαλί του Les Miserables.

Τραγουδώντας το «Who am i?» και συνεχίζοντας με την απάντηση, «Am I a superhero with some claws?  Or just an actor searching for applause?», o Jackman ερμηνεύει με πάθος και απόλυτη επαγγελματικότητα τον ρόλο του, ακόμα και αν στο τέλος του ξεφεύγουν μερικές κορώνες, εν μέσω γέλιων, αλλά και χειροκροτημάτων.

Να θυμίσουμε πως η νέα ταινία των αγαπημένων μας μεταλλαγμένων, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στον Μάϊο.  Μέχρι τότε, απόλαυσε το…τραγουδιστικό ταλέντο του Jackman, σε όλο του το μεγαλείο.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ