Ο Kevin Bacon επιστρέφει σε ρυθμούς “Footloose”

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή Το ακομπλεξάριστο και cool στυλ της πλειοψηφίας των χολιγουντιανών αστέρων, έχει γίνει επανειλημμένα αντιληπτό, μέσα από την διάθεση για αυτοσαρκασμό και χιούμορ,...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

nbc_tjf_hlt_s01e25_025_kevinbacon_undercover_20140321Το ακομπλεξάριστο και cool στυλ της πλειοψηφίας των χολιγουντιανών αστέρων, έχει γίνει επανειλημμένα αντιληπτό, μέσα από την διάθεση για αυτοσαρκασμό και χιούμορ, όπως αυτά εκφράζονται κατά καιρούς στα διάφορα shows της αμερικανικής τηλεόρασης.

Λίγο καιρό πριν, ο Jonah Hill και ο Leonardo DiCaprio είχαν δώσει ρεσιτάλ τιτανικής αναπαράστασης στο Saturday Night Live  , με αφορμή την συνεργασία τους για τις ανάγκες του “The Wolf of Wall Street”, ενώ απολαύσαμε τον Hill παρέα και με τον νέο διάδοχο της, θρυλικής πια, εκπομπής του NBC, ‘The Tonight Show’, στην οποία την πολύχρονη, πληθωρική παρουσία του Jay Leno, διαδέχθηκε ο Jimmy Fallon.  Σε μια από τις εκπομπές οι Hill-Fallon ‘κάνουν’ μια συζήτηση μόνο με την χρήση…hashtag και το αποτέλεσμα είναι άκρως απολαυστικό!

Αυτή την φορά ήταν η σειρά του Kevin Bacon να δώσει το χορευτικό του παρόν στο ‘Τhe Tonight Show’, με αφορμή την συμπλήρωση 30(!) ετών, από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο “Footloose”, μια από τις ταινίες που άσκησαν σαφέστατα, την δική τους επίδραση στην ξέφρενη γενιά των ’80s.

Όπως θα δεις και στο βίντεο που ακολουθεί, ο Kevin Bacon “το’χει” ακόμα, αν και στις σκηνές που επιδίδεται στα γυμναστικά ακροβατικά, δεν είναι ο ίδιος (αν και πολύ θα θέλαμε).  Εντούτοις τρεις δεκαετίες μετά, ο Bacon αποδεικνύει, πως συνεχίζει να είναι το fit, χορευτικό είδωλο που αγαπήθηκε και αντιγράφηκε από πολλούς, ακόμα και αν μας έχει απογοητεύσει λιγάκι με τις κινηματογραφικές του επιλογές.  Ελπίζουμε αν μη τι άλλο οι πολύ καλές εποχές, του εξαιρετικού “The Woodsman” να επιστρέψουν και πάλι.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ