Κέρδισε 5 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα του «Υπνωτιστή»

...

Γράφει η Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Βασισμένο στο παγκόσμιο best seller του Λαρς Κέπλερ, το σκανδιναβικό θρίλερ σηματοδοτεί την επιστροφή του υποψήφιου για 3 Όσκαρ, σκηνοθέτη Λάσε Χάλστρομ και της επίσης υποψήφιας για Όσκαρ πρωταγωνίστριας Λένα Όλιν, στη γενέτειρά τους.

Μια σκοτεινή κρύα βραδιά του Δεκεμβρίου, ο διάσημος ψυχίατρος Έρικ Μπαρκ, θα ξυπνήσει από ένα τηλεφώνημα από τον ντετέκτιβ Τζόνα Λίνα, ο οποίος θα ζητήσει τη βοήθειά του για ένα μικρό αγόρι που είναι αναίσθητο με βαρύ τραύμα. Ο Τζόνα θα πείσει τον Έρικ να επικοινωνήσει με το αγόρι μέσα από τον υπνωτισμό, έτσι ώστε να βρουν ποιος κρύβεται πίσω από την άγρια δολοφονία των γονιών και της μικρότερης αδερφής του αγοριού, καθώς και για να ανακαλύψουν που βρίσκεται η εξαφανισμένη μεγαλύτερη αδερφή του.

Έχουν περάσει όμως δέκα χρόνια από τότε που ο Έρικ ορκίστηκε να μην ασκήσει ποτέ ξανά τη συγκεκριμένη πρακτική. Επώδυνες αναμνήσεις από εκείνη την περίοδο κάνουν σιγά-σιγά αισθητή την παρουσία τους, συμβάλλοντας στην απόφασή του να μην βοηθήσει τον ντεντέκτιβ. Όταν o Έρικ τελικά αποφασίζει να συνεργαστεί με την αστυνομία, απρόβλεπτα γεγονότα θα αρχίσουν να συμβαίνουν. Χωρίς καμία προειδοποίηση, αυτή η βίαιη και ανεξήγητη πορεία των γεγονότων θα αναστατώσει ακόμα και την προσωπική ζωή του Έρικ. Ο γιος του εξαφανίζεται και για να τον σώσει θα πρέπει πρώτα να βρεθεί αντιμέτωπος με το παρελθόν του.

Το Reel.gr σε συνεργασία με την ODEON σας προσκαλούν στην πρεμιέρα της ταινίας «Ο Υπνωτιστής» αυτή την Τρίτη 2 Ιουλίου στο ΕΛΛΗΝΙΣ CINEMAX (Λ. Κηφισίας 29, Αμπελόκηποι) στις 23:00. Μπορείτε να κερδίσετε κι εσείς μια από τις 5 διπλές προσκλήσεις που δίνουμε απλά με το να στείλετε ένα email στο contact@reel.gr με το ονοματεπώνυμό σας και ως θέμα «ΥΠΝΩΤΙΣΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑ», ως και την Δευτέρα 1 Ιουλίου στις 12:00 το μεσημέρι. Οι νικητές θα ενημερωθούν με email την ίδια μέρα το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*