Νέο official trailer για το Bridget Jone’s Baby

Τίνος είναι το παιδί;

Δώδεκα χρόνια μετά το δεύτερο installment των ρομαντικών, κωμικών περιπετειών της Bridget Jones, η Renee Zellweger επιστρέφει και πάλι στον ρόλο που την χαρακτήρισε όσο κανείς άλλος, αυτή την φορά αναζητώντας τον πατέρα του…αγέννητου παιδιού της, στο Bridget Jone’s Baby.

Έχοντας πλέον χωρίσει από τον Mark Darcy, η Bridget θα αποφασίσει πως έχει έρθει καιρός πια να ασχοληθεί με την καριέρα της, πράγμα που σημαίνει πως «άντρες κομμένοι».  Επειδή όμως τα πράγματα δεν έρχονται ποτέ όπως τα ακριβώς τα υπολογίζεις, θα βρεθεί ξαφνικά μπλεγμένη με τον «McDreamy», κατά κόσμον Patrick Dempsey.  Αυτό, τουλάχιστον μέχρι να ανακαλύψει ότι είναι έγκυος και ότι υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα: δεν είναι σίγουρη ποιος είναι ο πατέρας.  Ο νέος ή ο παλιός (που ευτυχώς είναι αλλιώς);

Κλασικά ερωτικά μπερδέματα και η επιστροφή της Zellweger στη μεγάλη οθόνη μετά από αρκετά χρόνια, το Bridget Jone’s Baby σίγουρα θα βρει και πάλι το κοινό του.

Η ταινία ανοίγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 16 Σεπτεμβρίου.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ