Οι 10 καλύτερες ταινίες του 2015 (έως τώρα)

Το προσωπικό top-10 του κάθε συντάκτη του Reel.gr

Έχοντας περάσει ήδη επίσημα στο δεύτερο μισό του καλοκαιριού και με 6 1/2 μήνες κινηματογραφικών παραγωγών του 2015 στην «πλάτη» μας, έχουμε διανύσει μία ιδιαίτερα εποικοδομητική περίοδο από φιλμικής απόψεως. Κάτι που μας δίνει την καλύτερη αφορμή για να επιχειρήσουμε ένα συγκεντρωτικό αφιέρωμα με τις ταινίες που μας σαγήνευσαν, μέχρι στιγμής, στο τρέχον έτος.

Μικρά μαγευτικά western, αναβιώσεις blockbuster του παρελθόντος, χολιγουντιανές  κωμωδίες-παρωδίες, ο απαράμιλλης δυναμικής -όταν θέλει-ανεξάρτητος ευρωπαϊκός κινηματογράφος. Όλα πέρασαν μπροστά απ’τα μάτια μας και επί της μεγάλης οθόνης φέτος και πολλά μας ανάγκασαν να τα σκεπτόμαστε για μέρες, ακόμη και μήνες. Δε θα ήταν άδικο όμως, να συμψηφίσουμε τόσες διαφορετικές επιλογές σε μία μόνο δεκάδα με τις πιο «δημοφιλείς» επιλογές; Για αυτό το λόγο, σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τις 10 καλύτερες ταινίες της χρονιάς ως τώρα, αλλά σύμφωνα με τον κάθε συντάκτη του Reel.gr.

Οκτώ (8) διαφορετικές -σε κάποιες επιλογές, έστω- δεκάδες, μία σε κάθε σελίδα του αφιερώματος, και πολλές επιλογές για εσάς για το υπόλοιπο του καλοκαιριού. Καλή απόλαυση!

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ