Οι 300 αντιγράφουν τον ερωτικό…Tim Burton?

Γράφει ο Νικόλας Θεοδωράκης Η πολυαναμενόμενη συνέχεια των 300, Η Άνοδος της Αυτοκρατορίας από σήμερα κυκλοφορεί στις αίθουσες. Αν και πολλά θα μπορούν να ειπωθούν για την...

Γράφει ο Νικόλας Θεοδωράκης

300-rise-of-an-empire-trailer-images-stills-hd-eva-green-16

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια των 300, Η Άνοδος της Αυτοκρατορίας από σήμερα κυκλοφορεί στις αίθουσες. Αν και πολλά θα μπορούν να ειπωθούν για την ταινία, αναλόγως την οπτική και τις προτιμήσεις του καθενός, το σίγουρο είναι ότι λίγοι θα βρεθούν να πουν κάτι κακό για την Eva Green και την φονική και σέξυ της παρουσία ως Αρτεμίσια. Μάλιστα, μας χαρίζει μια σκηνή που μας φέρνει αναμνήσεις του αποκαλυπτικότατου Dreamers του Bertolucci, στο οποίο μας είχε πρωτοσυστηθεί. Όμως, η συγκεκριμένη ερωτική σκηνή μας θυμίζει και κάτι άλλο.

Η ίδια, η  Eva Green πρωταγωνιστώντας στο μέτριο Dark Shadows του Tim Burton, δίπλα στον Johnny Depp είχε πάλι μια ερωτική σκηνή, αν και όχι τόσο αποκαλυπτική όπως τώρα, η οποία μας θυμίζει έντονα την αντίστοιχη των 300(χωρίς βέβαια τις βόλτες στο ταβάνι). Μάλιστα, η συγκεκριμένη σκηνή του Dark Shadows αποτελούσε το highlight της ταινίας. Η σεναριακή κωλοτούμπα των 300 για να μπει η συγκεκριμένη ερωτική σκηνή βέβαια, μπορεί να προκαλέσει πολλές υποθέσεις στο πως κατέληξαν στην συγκεκριμένη επιλογή οι δημιουργοί της ταινίας, αλλά κάτι μας λέει ότι σίγουρα είχαν δει την προϋπηρεσία της Eva στη μαύρη κωμωδία του Burton.

Σας θυμίζουμε την σκηνή από το  Dark Shadows και συγκρίνετε με τους 300. Αντιγραφή ή έμπνευση;

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ