Οι σειρές που είδατε περισσότερο πειρατικά

...

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

emilia_clarke_game_of_thrones_season_3-wideΓια δεύτερη συνεχή χρονιά η σειρά του ΗΒΟ, Game of Thrones είναι η πρώτη σε παράνομα downloads σύμφωνα με το Torrent Freak. Το φετινό του ρεκόρ, 5,9 εκατομμύρια downloads ξεπέρασε ακόμα και το περσινό νούμερο που ήταν 4,2 εκ. Και φυσικά από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει η τελευταία αγωνιώδης σεζόν μιας από τις καλύτερες σειρές που έχουν περάσει ποτέ από την τηλεόραση, του Breaking Bad που έφτασε τα 4,2 εκ. downloads.

Το πιο ενδιαφέρον όμως σ’ αυτή τη λίστα είναι οι απουσίες. Θα περίμενε κανείς οι πιο πειρατικές σειρές να ταυτίζονται περίπου μ’ αυτές που έχουν τις υψηλότερες θεαματικότητες. Παρόλα αυτά βλέπουμε ότι από τη λίστα απουσιάζουν ηχηρά ονόματα αστυνομικών σειρών που συνήθως σπάνε τα μηχανάκια της αμερικάνικής AGB όπως NCIS, Person of interest ή κωμικές σειρές όπως το Two and a Half Men. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα παράνομα downloads αφορούν ένα παγκόσμιο κοινό σε αντίθεση με της τηλεμετρήσεις που αναφέρονται μόνο σε αμερικάνους θεατές.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη της λίστα

  1. Game of Thrones (5.9 εκατομμύρια)
  2. Breaking Bad (4.2 εκατομμύρια)
  3. The Walking Dead (3.6 εκατομμύρια)
  4. The Big Bang Theory (3.4 εκατομμύρια)
  5. Dexter (3.1 εκατομμύρια)
  6. How I Met Your Mother (3 εκατομμύρια)
  7. Suits (2.6 εκατομμύρια)
  8. Homeland (2.4 εκατομμύρια)
  9. Vikings (2.3 εκατομμύρια)
  10. Arrow (2.2 εκατομμύρια)

Δείτε τις πιο σημαντικές στιγμές της τηλεόρασης το 2013

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ