Οι σημαντικότερες ταινίες του 2014 σε ένα τρέιλερ

Από το Boyhood μέχρι το Birdman και από το Guardians of the Galaxy μέχρι το Lucy.

Η ομάδα του The Sleepy Skunk ανέβασε στο λογαριασμό της στο Youtube ένα τρέιλερ με όλες σχεδόν τις ταινίες που παίχτηκαν το 2014.

Από το Boyhood μέχρι το Birdman και το The Lego Movie, και από το Guardians of the Galaxy μέχρι το The Imitation Game και το Lucy το τρέιλερ αυτό περιλαμβάνει χαρακτηριστικές στιγμές της κινηματογραφικής χρονιάς που φεύγει και αφήνει πίσω της πολύ ενδιαφέρουσες ταινίες τόσο σε εμπορικό όσο και καλλιτεχνικό επίπεδο.

Μερικές απ’ αυτές βέβαια όπως το Nightcrawler και το Big Eyes, δεν τις έχουμε δει ακόμα στις ελληνικές αίθουσες αλλά τις περιμένουμε με αγωνία καθώς θα πρωταγωνιστήσουν στις επικείμενες βραβεύσεις της οσκαρικής σεζόν που έχει ήδη ξεκινήσει με τα πρώτα βραβεία των ενώσεων κριτικών.

Το τρέιλερ ντύνεται μουσικά από τη μουσική του Dario Marinelli για το V for Vendetta και τραγούδια από τους The Prodigy και OneRepublic για να δυναμιτίσουν την συνεχή εναλλαγή εικόνων και ταινιών, συνοψίζοντας έτσι δυναμικά το κινηματογραφικό 2014.

Δείτε τα ονόματα όλων των ταινιών που εμφανίζονται στο παραπάνω τρέιλερ.

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ