Αυτές είναι οι χειρότερες ταινίες της χρονιάς

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος Εκτός από τα Oscar που μονοπώλησαν το κινηματογραφικό Σαββατοκύριακο μας, το Σάββατο δόθηκαν και τα Χρύσα Βατόμουρα. Προς έκπληξη σχεδόν όλων το Grown Ups...

after_earth_desktop_wallpaper-HDΓράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

Εκτός από τα Oscar που μονοπώλησαν το κινηματογραφικό Σαββατοκύριακο μας, το Σάββατο δόθηκαν και τα Χρύσα Βατόμουρα. Προς έκπληξη σχεδόν όλων το Grown Ups 2 που είχε 9 υποψηφιότητες, έφυγε χωρίς κανένα “βραβείο”.  Αντ’ αυτού οι χειρότερες ταινίες της χρονιάς αναδείχτηκαν τα  Movie 43 και  After Earth που συγκέντρωσαν 3 βραβεία το καθένα, με το πρώτο να έχει και την τιμή να είναι είναι το χειρότερο όλων παρά το εξαιρετικά ενδιαφέρον cast και το πολυπληθές επιτελείο σεναριογράφων και σκηνοθετών.

Η δική μας χειρότερη ταινία πάντως, μια και το Movie 43 δεν παίχτηκε στην Ελλάδα, είναι το Grown Ups 2. Ας ελπίσουμε οι παραγωγοί της ταινίας που έβγαλε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 133 εκ. δολαρίων μόνο στις ΗΠΑ, να μην απογοητευτούν αυτή τη σημαντική ήττα και να επιστρέψουν δριμύτερου με το Grown Ups 3, με ακόμα περισσότερη κακογουστιά και αποτρόπαιες κωμικές αποκαλύψεις για να σαρώσουν τα Βατόμουρα όπως τους αξίζει.

Δείτε αναλυτικά τα Βραβεία

Χειρότερη ταινία
Movie 43

Χειρότερος Ηθοποιός
Jaden Smith – After Earth

Χειρότερη Ηθοποιός
Tyler Perry  – A Madea Christmas

Χειρότερος Ηθοποιός σε Β ρόλο
Will Smith – After Earth

Χειρότερη Ηθοποιός σε Β ρόλο
Kim Kardashian – Tyler Perry’s Temptation

Χειρότερη ομάδα
Jaden Smith & Will Smith – After Earth

Χειρότερο Prequel, Remake ή Sequel
The Lone Ranger

Χειρότερος Σκηνοθέτης
Οι 13 που σκηνοθέτησαν το Movie 43

Χειρότερο Σενάριο
Movie 43

Δείτε όλες τις υποψηφιότητες των Χρυσών Βατόμουρων 2014

Δείτε το trailer του Movie 43

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ