Το «Open Air Cinema» σε περιμένει στην Τεχνόπολη από τις 12-14 Ιουλίου

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

Κάθε φορά το καλοκαίρι αποδεικνύεται η ιδανική εποχή για παντός είδους κινηματογρφικά φεστιβάλ και happenings μέσα στην πόλη.  Από το καθιερωμένο μας Ταινιόραμα (το οποίο αύριο Τρίτη κατεβάζει αυλαία για φέτος), και το φρεσκοαγαπημένο «Athens Open Air Film Festival», μέχρι μια πλειάδα ακόμη θεματικών ή μη σινεματικών φεστιβάλ, η Αθήνα είναι σίγουρα κάθε χρονιά «a place to be» με τις πολυάριθμες προτάσεις της και τις επιλογές για όλα τα γούστα.

Έτσι λοιπόν στον χορό πρόκειται να μπει και πάλι σε μερικές μέρες και η Τεχνόπολις στο Γκάζι με το «Open Air Cinema» το οποίο έχει σκοπό να «ταξιδέψει» όσους βρεθούν εκεί από τις 12, μέχρι και τις 14 Ιουλίου, σε διάφορες πόλεις του κόσμου με το αφιέρωμά της, «Οι πόλεις του κόσμου, σημεία συνάντησης».

Αυτή είναι η τρίτη χρονιά του κινηματογραφικού δρώμενου στο Γκάζι που έχει ως στόχο να καταστήσει τους θεατές οχι μόνο μάρτυρες των πρωταγωνιστικών σχέσεων των ταινιών, αλλά κυρίως να γνωρίσουν την κουλτούρα, τα ήθη και τον σύγχρονο πολιτισμό της εκάστοτε πόλης η οποία θα λειτουργεί ως αφετηρία για το ξεδίπλωμα μυθοπλαστικών ιστοριών και κρυμμένων χαρακτήρων.

Και επειδή οι κινηματογραφικές πόλεις του Open Air Cinema δεν είναι τυχαίες, ετοιμάσου και εσυ για μια ταξιδιάρικη εμπειρία κάτω από τον ουρανό της δικής μας πόλης.

Οι ώρες προβολών είναι 21:15 και 23:30, ενώ η τιμή του εισιτηρίου 5 ευρώ.

Παρακάτω ακολουθεί το πρόγραμμα.

12/07 – 21:15, «Εδώ και Εκεί – Ραντεβού στο Βελιγράδι» («Tamo i ovde»/»Here and there»), Σερβία-ΗΠΑ-Γερμανία

                 23: 30, «Μεσοτοιχίες», («Μedianeras»), Αργεντινή-Ισπανία-Γερμανία

13/07 – 21:15, «Αναζητώντας ένα Φιλί τα Μεσάνυχτα», («Ιn Search of a Midnight Kiss»), ΗΠΑ

                 23:30, «Ζευγάρια στην Πόλη», («En la Ciuda»/«In the City»), Ισπανία

14/07 – 21:15, «Μπουένος Άϊρες Σ’αγαπώ», («Superclasico»), Δανία

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ