Οικογενειακό trailer για το It’s Only the End of the World του Xavier Dolan

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα φιλμ του φεστιβάλ των Καννών

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της νέας ταινίας του Xavier Dolan, «It’s Only the End of the World», ενός εκ των πιο πολυσυζητημένων φιλμ του πρόσφατου φεστιβάλ των Καννών, καθώς μπορεί να απέσπασε το μεγάλο βραβείο της Επιτροπής, δεν ήταν όμως λίγοι εκείνοι που μίλησαν για σκηνοθετικό ολίσθημα από την πλευρά του Καναδού δημιουργού, το πόνημα του οποίου δεν φάνηκε να εντυπωσιάζει, όπως τουλάχιστον συνέβαινε μέχρι πρότινως με τις υπόλοιπες δουλειές του.

Η υπόθεση πραγματεύεται την επιστροφή στο πατρικό του, ενός συγγραφέα ο οποίος πρόκειται να ανακοινώσει στο οικογενειακό του περιβάλλον, τον επερχόμενο θάνατό του.  Εκεί, θα έρθει αντιμέτωπος με προσωπικές πικρίες, αμφιβολίες και την ανικανότητα των δικών του για κατανόηση, συγχώρεση και αγάπη.

Βασισμένο στο ομότιτλο θεατρικό του Jean-Luc Lagarce, το It’s Only the End of the World αποτέλεσε το μήλον της έριδος μεταξύ κοινού και κριτικών, με πολλούς να κάνουν λόγο για ένα ακόμη υπερφίαλο, κινηματογραφικό αποτέλεσμα από έναν ματαιόδοξο δημιουργό που, έτσι κι αλλιώς, του αρέσει να προκαλεί.

Όπως και να’χει η ταινία του Dolan σίγουρα θα βρει και πάλι το κοινό της και όχι μόνο, αν τουλάχιστον κρίνουμε και από το εξαιρετικά ταλαντούχτο cast που έχει συγκεντρώσει, αποτελούμενο από τους Marion Cotillard, Vincent Cassel, Lea Seydoux, Gaspard Ulliel και Nathalie Baye.

Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες από το προσεχές φθινόπωρο.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ