Ολοκαίνουργιο trailer για το Captain America: Civil War

Bonus η εμφάνιση ενός πολυαναμενόμενου ήρωα

Μόλις κυκλοφόρησε το δεύτερο trailer του Captain America: Civil War και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως αυτή η μάχη θα είναι πολλών μεγατόνων.

Με τον κόσμο υπό πλήρη διάλυση και την ανθρωπότητα να βρίσκεται έρμαιο του φιλόδοξου έργου νέων δόλιων κακών, ο Iron Man και ο Captain America πρόκειται να οδηγηθύν σε μια άνευ προηγουμένου προσωπική σύγκρουση, με τον καθένα να ενστερνίζεται διαφορετικούς τρόπους αντιμετώπισης των νέων δεινών, έχοντας στα μετόπισθεν τους πιστούς Εκδικητές, που με την σειρά τους έχουν κληθεί να διαλέξουν στρατόπεδο.

Στο νέο, επικών διαστάσεων trailer, γίνεται κατανοητό ότι το Captain America: Civil War πρόκειται να αποτελέσει τον μπλοκμπαστερικό οργασμό της φετινής άνοιξης, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ, όλοι τα βάζουν με όλους.  Καταιγιστική δράση, αψιμαχίες, συγκρούσεις και ανελέητες κόντρες αποτελούν μόνο την κορυφή του παγόβουνου αυτής της καινούργιας, κινηματογραφικής προσθήκης στο σύμπαν της Marvel, η οποία μάλιστα επιφυλάσσει και μερικές…αραχνοειδείς εκπλήξεις!

Ρίξε μια ματιά στο εντυπωσιακό trailer που ακολουθεί και υπομονή μέχρι τις 5 Μαϊου!

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ