Ολοκληρώθηκε η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Το Μικρό Ψάρι»

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

Επιστροφή στα σκηνοθετικά δρώμενα για τον Γιάννη Οικονομίδη, δημιουργό μερικών εκ των καλυτέρων καυστικών κοινωνικών δραμάτων, όπως «Το Σπιρτόκουτο», «Η Ψυχή στο Στόμα» και «O Μαχαιροβγάλτης».

Στην νέα του ταινία που φέρει τον τίτλο «Το Μικρό Ψάρι», κεντρικός ήρωας είναι ο Στράτος, ένας άνδρας που το βράδυ εργάζεται σε μια βιοτεχνία αρτοποιίας και το πρωί εκτελεί συμβόλαια θανάτου.  Ο λόγος;  Μαζεύει χρήματα προκειμένου να καταφέρει να σώσει τον Λεωνίδα, τον άνθρωπο που έσωσε και τον ίδιο όσο βρισκόταν στην φυλακή.  Επειδή όμως τα παλιά χρωστούμενα ποτέ δεν βγαίνουν όπως ακριβώς τα υπολογίζεις, ο Στράτος θα συνειδητοποιήσει πως και αυτός οφείλει πολλά περισσότερα στον «προστάτη» του.  Μια τελευταία αποστολή επιβάλλεται…

Η ταινία έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματά της και βρίσκεται πλέον στο στάδιο του μοντάζ προκειμένου να είναι έτοιμη μέσα στο 2014.

Ως προς το πρωταγωνιστικό της cast θα δούμε καλές και γνώριμες φυσιογνωμίες όπως τους Βίκη Παπαδοπούλου, Βαγγέλη Μουρίκη, Πέτρο Ζερβό και…Πόπη Τσαπανίδου(!).

Γνωρίζοντας τον κινηματογράφο του Οικονομίδη (ο οποίος εκτός από την σκηνοθεσία υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Θάνο Ξηρό, Βαγγέλη Μουρίκη, Χρήστο Β. Κωνσταντακόπουλο και Χάρη Λεγκούση), μπορούμε να πούμε από τώρα πως σίγουρα «Το Μικρό Ψάρι» θα είναι μια ακόμη ρεαλιστική ματιά πάνω στην σύγχρονη, σκληρή πραγματικότητα της πόλης.  Ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ