Δωρεάν προβολή του onefilm_project

...

Εδώ και κάποια χρόνια, τα social media και, γενικότερα οι εναλλακτικές πλατφόρμες, μας δείχνουν πως θα πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον. Μία από αυτές, είναι το instagram, μία υπηρεσία που έχει οδηγήσει το ευρύ κοινό στην εξερεύνηση των καλλιτεχνικών του ανησυχιών -πολλές φορές βέβαια με ανάμεικτα αποτελέσματα. Αυτό που σίγουρα είναι θετικό, είναι μία ρηξικέλευθη προσπάθεια να γυριστεί ένα φιλμ αποκλειστικά μέσω κινητών τηλεφώνων χρησιμοποιώντας  το Instagram ως πλατφόρμα.

Η ιδέα γεννήθηκε τον περυσινό Ιούλιο και η συμμετοχή ήταν μαζική: 132 χρήστες του Instagram, 9 χώρες, 18 πόλεις, 3 μουσικοί και όλοι αυτοί ακολουθώντας ένα μυστικό σενάριο. Το εγχείρημα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, την οποία μάλιστα θα έχουμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι, καθώς η πρεμιέρα του «ιδιαίτερου» αυτού φιλμ θα πραγματοποιηθεί στο Bios! Το προσεχές Σάββατο λοιπόν, με ελεύθερη είσοδο, στις 20:30 το βράδυ μπορούμε να παρακολουθήσουμε το onefilm_project, ενώ την προβολή θα ακολουθήσει after party.

Hate them or love them, οι νέες τεχνολογίες ήρθαν για να μείνουν. Το θέμα είναι να «ξεκλειδώσουμε» την καλύτερη τους χρήση.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ