Η όπερα πάει σε reality show

...

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

Μέχρι τώρα έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στον κινηματογράφο βιογραφίες μεγάλων καλλιτεχνών όπως της Edith Piaf, του John Lennon και του Johny Cash. Οι καιροί όμως αλλάζουν και τα reality τηλεπαιχνίδια έχουν μεγάλη τηλεθέαση και μερικές φορές μπορούν να μας εκπλήσσουν με τα φωνητικά κυρίως ταλέντα που προβάλλουν και αναδεικνύουν.

Ένα απ’ αυτά είναι και ο Ουαλός Paul Potts που πάντα ήθελε να κάνει καριέρα στην όπερα παρά την σθεναρή αντίσταση του πατέρα του και είχε υποστεί έντονο «τραμπουκισμό» στο σχολείο από τους συμμαθητές του. Η ζωή του λοιπόν έγινε μια αγγλική βιογραφική ταινία που όπως θα δείτε και στο παρακάτω trailer φαίνεται αρκετά περιπετειώδης και δραματική όσο αρκετών μεγάλων σταρ. Χωρίς να μπορούμε να αγνοήσουμε την εξαιρετική σημασία μεγάλων προσωπικοτήτων, πρέπει να πούμε ότι δεν αποκλείεται στο μέλλον οι κινηματογραφικές βιογραφίες να περιλαμβάνουν και μια εμφάνιση σε τηλεπαιχνίδια.

Την ταινία One Chance έχει σκηνοθετήσει ο δημιουργός του Ο Διάβολος φοράει Prada και το cast περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και την Julie Walters.

Δείτε παρακάτω το trailer

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ