Η 85η Τελετή Απονομής των Βραβείων Oscar ζωντανά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

...

Γράφει ο Δημήτρης Μπουτουρέλης – Γραμματικόπουλος

Τα τελευταία τρία χρόνια, ο κινηματογράφος Ολύμπιον σε συνεργασία με τη NOVA έδινε την ευκαιρία στους Θεσσαλονικείς φίλους των Όσκαρ να παρακολουθούν δωρεάν και ζωντανά την τελετή απονομής των βραβείων της Ακαδημίας με όλες τις ανέσεις που μπορεί να προσφέρει μια κινηματογραφική αίθουσα (συν την ελεύθερη πρόσβαση σε wifi για ασταμάτητο σχολιασμό των αποτελεσμάτων μέσω twitter).

Έτσι και φέτος, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τη NOVA και με την υποστήριξη της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση θα φιλοξενήσει και φέτος σε απευθείας μετάδοση από το Dolby Theatre (πρώην Kodak Theatre) την 85η τελετή απονομής των Όσκαρ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ολύμπιον, το βράδυ της Κυριακής 24 προς Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013 στη 1.00 π.μ. για μια ολοκληρωμένη απόλαυση όλης της διαδικασίας με δύο μιση ώρες κόκκινο χαλί πριν την έναρξη της τελετής.

Φέτος βέβαια η είσοδος δεν είναι ελεύθερη αλλά επιτρέπεται αποκλειστικά με προσκλήσεις που θα διανέμονται από διαγωνισμούς που θα διεξάγονται μέσα από την σελίδα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στο Facebook και στο Twitter. Με άλλα λόγια, τρέξε να προλάβεις!

Επίσης, όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η Nova διοργανώνει μια βραδιά με απευθείας μετάδοση των Οσκαρικών βραβείων και στην Αθήνα, στον κινηματογράφο «Embassy Nova Odeon». Η προβολή θα ξεκινήσει και εκεί στη 1.00 π.μ. και η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο με προσκλήσεις.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τα οσκαρικά δρώμενα και την φετινή κούρσα των βραβεύσεων, συντονίσου εδώ.

 

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ