Δες και τις 5 υποψήφιες για Όσκαρ ταινιές κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους!

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Μια από τις πιο αγαπημένες κατηγορίες στα Όσκαρ είναι κι αυτή των ταινιών κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους. Οι υποψηφιότητες σε αυτή την κατηγορία είναι 5 ταινίες μικρά διαμαντάκια που δυστυχώς, πέρα από το “Paperman” και το «Maggie Simpson in the Longest Daycare» το οποίο προβλήθηκε πριν το «Ice Age: Continental Rift«, δεν κατάφεραν να παιχτούν στις ελληνικές αίθουσες. Όμως, φέτος, και οι 5 αυτές ταινίες κατάφεραν και βρήκαν τον δρόμο τους στην μεγάλη ψηφιακή αίθουσα του ίντερνετ!

Παρακάτω σου παρουσιάζουμε όλες τις υποψήφιες ταινίες κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους, ακόμα και το “Paperman” που το είχες δει στην Ταινιοθήκη μας, για να τις απολαύσεις και να αποφασίσεις κι εσύ σε ποια θα ποντάρεις ότι θα φύγει με το θείο Όσκαρ σε 12 μέρες, στις 24 Φεβρουαρίου. (Και οι 5 είναι υπέροχες, αλλά εμείς ποντάρουμε τα λεφτά μας στο πολυαγαπημένο “Paperman”).

Maggie Simpson in the Longest Daycare

H αγαπημένη μας Maggie, από τους Simpsons, περνάει μια εφιαλτική μέρα στον παιδικό σταθμό. Δες το ολόκληρο εδώ.

Head Over Heels

Ο γάμος ενός ηλικιωμένου αντρόγυνου βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού καθώς ο άντρας μένει στο πάτωμα και η γυναίκα στο… ταβάνι.

Adam and Dog

O Αδάμ και ένας σκύλος περιπλανώνται στον κήπο της Εδέμ. Βραβείο Annie 2012 για τη καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους.

Fresh Guacamole

Φτιάχνοντας guacamole με περίεργα υλικά.

Paperman

Η ιστορία ενός άντρα όπου προσπαθεί να επικοινωνήσει με μια γυναίκα στο Μανχάταν στα μέσα του αιώνα. Ο έρωτας πάντα βρίσκει τον τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*