Τα Όσκαρ live στο Ολύμπιον!

Γράφει ο Δημήτρης Μπουτουρέλης – Γραμματικόπουλος Λίγες ώρες έμειναν ακόμη μέχρι τη στιγμή που οι πρώτοι σταρ θα περπατήσουν στο φετινό οσκαρικό κόκκινο χαλί. Στην Αθήνα...

Γράφει ο Δημήτρης Μπουτουρέλης – Γραμματικόπουλος

Λίγες ώρες έμειναν ακόμη μέχρι τη στιγμή που οι πρώτοι σταρ θα περπατήσουν στο φετινό οσκαρικό κόκκινο χαλί. Στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της επαρχίας, άλλοι οργανώνουν μαζώξεις σε σπίτια με NOVA και άλλοι θα ψάχνουν μέχρι τελευταίας στιγμής για ένα καλό live stream της τελετής στο διαδίκτυο. Στη Θεσσαλονίκη όμως είμαστε πιο τυχεροί! Συνεχίζοντας την παράδοση που ξεκίνησε πέρυσι με αφορμή την υποψηφιότητα του “Κυνόδοντα” στην κατηγορία της Ξενόγλωσσης Ταινία, ο κινηματογράφος Ολύμπιον θα παρουσιάσει και φέτος σε απευθείας μετάδοση την 84η τελετή απονομής των Όσκαρ.

Το Ολύμπιον, σε συνεργασία με τη NOVA και το parallaximag.gr, θα ανοίξει τις πόρτες του λίγο μετά τα μεσάνυχτα (για την ακρίβεια ακριβώς μετά το τέλος της προβολής του “Shame”, κατά προσέγγιση γύρω στη μία παρά τέταρτο) για να υποδεχτεί όσους κινηματογραφόφιλους ή απλά φίλους των Όσκαρ, των βραβεύσεων και τον κόκκινων χαλιών επιθυμούν να δουν την τελετή απονομής ακριβώς όπως της αξίζει. Και εντελώς δωρεάν, να προσθέσω!

Για προθέρμανση ρίξε μια ματιά στο οσκαρικό αφιέρωμα του reel εδώ και… καλή τελετή!

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ