Εκπληκτικό νέο trailer του «Oz The Great and Powerful»!

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Είσαι έτοιμος να δεις τον “Μάγο του Οζ”; Αν μαγεύτηκες από το πρώτο teaser της ταινίας που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο, τότε ετοιμάσου να ξετρελαθείς με το ολοκαίνουργιο trailer της ταινίας που κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγο στο internet. Οδηγός μας στην μαγική αυτή χώρα του Οζ είναι ο σκηνοθέτης Sam Raimi και πρωταγωνιστή ο James Franco και τρεις «μάγισσες» του κινηματογράφου Mila Kunis, Rachel Weisz και Michelle Williams.

Βλέποντας το νέο trailer του «Oz The Great and Powerful» έμεινα με το στόμα ανοιχτό για το τι έχει καταφέρει ο Raimi με πολλά υπέροχα πλάνα συνδυασμένα με μπόλικη μαγεία. Το trailer ξεκινά όπως το teaser αλλά γρήγορα βλέπεις το μεγαλείο της παραγωγής αλλά και την ικανότητα του Raimi να μεταφέρει ένα τόσο μεγαλεπήβολο έργο στην μεγάλη οθόνη. Και από ότι φαίνεται τα κατάφερε περίφημα με δράση, χιούμορ και τρομερά εφέ όλα αυτά συνδυασμένα σε ένα υπέροχο μαγικό πακέτο.

Όπως ήδη ξέρεις η ταινία που εμπνέεται απ’ το βιβλίο του Frank Baum, ακολουθεί τον Oscar Diggs (James Franco) ο οποίος είναι ένας φιλόδοξος μάγος σε περιοδεύον τσίρκο. Όταν από το εξαθλιωμένο Κάνσας θα βρεθεί ξαφνικά στη μαγική Χώρα του Οζ, νομίζει ότι η τύχη επιτέλους του χαμογέλασε και ήρθε η στιγμή να αποκτήσει φήμη και πλούτη. Στο δρόμο του όμως θα βρεθούν τρεις μάγισσες: η Theodora (Mila Kunis), η Evanora (Rachel Weisz) και η Glinda (Michelle Williams). Ο Όσκαρ καλείται να τις πείσει, όπως και όλους τους κατοίκους της Χώρας του Οζ, ότι είναι ο Μεγάλος Μάγος που περίμεναν. Στη προσπάθεια του αυτή θα βρεθεί αντιμέτωπος με απροσδόκητα εμπόδια και υπερφυσικές δυνάμεις που μόνο με τη βοήθεια της μαγείας θα μπορέσει να υπερνικήσει.

Το “Oz The Great and Powerful” αναμένεται την άνοιξη στις ελληνικές αίθουσες και προσωπικά δεν μπορώ να περιμένω! Δες το trailer κι εσύ παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ